reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam się ! Wszystkiego dobrego zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Żebyśmy wszystkie wytrwały bez żadnych niespodzianek spokojnie do marca. jeszcze raz Wszytkiego Najlepszego Dziewczyny ;)

reklama
Kustronka to co napisałaś mówiła mi właśnie położna w szpitalu jak byłam ze się nie opłaca cc bo jest więcej roboty a mniejsza kasa i na dole chcą żeby baby rodziły natur. A ta anestezolog w szpitalu tutaj...jest strasznie NIE MIŁA :(

Ja również wam życzę Wesołych Świąt w gronie najbliższych osób! :) żebyśmy do szpitala wybrały się wszystkie w marcu :p bez żadnych wcześniejszych niespodzianek!
Obzarstwa bez zgagi :) i przez te 3 dni pozwalam sobie jeść za dwóch :p

Bar bra świetnie wiesci! Oby tak dalej! :)
A my tez za chwile się zbieramy do teściów! :)

No to teraz na mnie kolej ...
Kochane mamuski zyczę Wam spokojnych , zdrowych i rodzinnych Świat . Pelnych brzuszkow i żadnego rozpakowywania az do marca ...chyba ze prezentow dzis pod choinką :)

Załączniki

• 1450962799176.jpg
    1450962799176.jpg
    99,6 KB · Wyświetleń: 42
Mamuśki Wesołych Świąt
Piekna jest radość w Świeta,ciepłe są myśli o bliskich.Niech pokoj , miłość i szczeście otoczy dzisiaj Nas Wszystkich.

Z okazji nadchodzacych Swiat Bozego
Narodzenia pragne przeslac Wam Kochane
najserdeczniejsze zyczenia. Niech
nadchodzace Swieta beda dla kazdego z was
niezapomnianym czasem spedzonym
bez pospiechu, trosk i zmartwien.
Zycze Wam, aby odbyly sie w spokoju,
radosci wsrod Rodziny, Przyjaciol
oraz wszystkich Bliskich dla Was osob.

Załączniki

• 1450971325617.jpg
    1450971325617.jpg
    89,4 KB · Wyświetleń: 34
Kochane Dziewczyny, zdrowych i spokojnych świąt :) niech te święta będą okazją do spędzenia cudownych chwil z najbliższymi bez codziennej gonitwy, bez zmartwień i z wielką radością... niech Wasze maluszki te w brzuszku i te które już są z Wami przy wigilijnym stole przynoszą same uśmiechy :) Szczęśliwych rozwiązań w okolicach marca ;)

reklama
Do góry