reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej :-)
Poszłam spać przed 1, a obudziłam się ledwo po 7 na siku i już pospane.
Ja na początku przykrywałam tylko kocykiem, kołderkę i poduszkę też miałam, jeszcze za mojej niemowlęcej kadencji. Śpiworka córka nie lubiła, spała w nim może 2-3 razy. Chociaż mam zamiar kupić jakiś używany, może druga polubi.

to i ja się przywitam na nowym mieszkanku :-D wyspana nie obolała super się śpi na swoim nowym łóżku teraz sobie oboje leżymy ja na laptopie a mój na tablecie hehe:-p koty na razie się jeszcze nie przyzwyczaiły starsza leży i odpoczywa więc jest chyba ok a mniejsza gdzieś zniknęła :-p

podczytuję was i chyba też zakupię ten monitor bezdechu żeby się nie martwić

cocosh sporo tematów już przeleciało ale pokazywałaś coś dziewczynom ja też bym chciała zobaczyć a przegapiłam ten moment:-(

Gratulacje z przeprowadzki :) Co do mojego posta ze zdjęciami to znajdziesz go na 680 stronie :)

Cocosh gratuluję domku :)
BarBra a co się Wam śniło w nowym miejscu?

Ja znowu obudziłam się o 1 w nocy i przez 3 godz nie umiałam zasnąć ehhhh Potem Z obudziła mnie przed 7 rano wg nowego czasu. M akurat wracał z kościoła, szybko się ubralysny i pojechalisny na giełdę kwiatowa. Kupiliśmy wkłady do zniczy dla naszego Aniołka bo staramy się żeby zawsze cosik mu się świeciło i znicze dla reszty rodziny na święto zmarłych. Chciałam Małemu kupić jakiś ładny stroik ale nic fajnego nie widziałam. Były same duże wieńce a małych nie było.
Muszę coś zorganizować w tym tyg.
Poza tym M rządzi w kuchni. Czyli nic nowego ;)
Dzisiaj makaron zapiekany i krem brule. Do tego z białek zrobił bazy z bitą śmietana... że mu się tak chce ;)

reklama
Biedna Fanti, wszystkich teraz bedzie dopisywać:p
,
To i ja poproszę, nazywam się Gabrysia, rodzę 26 marca, chłopiec imię - Marcel :)

Do góry