reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczynki witam.Leze sobie w szpitalu,podlaczona do aparatury co mierzy tetno.Raz nawet 210 pokazalo teraz skacze.jedna tabl na razie dostalam na tetno.pielegniarki ok,lekarze tez na razie.Laptopa od siostry pozyczylam to nude zabije troche :-) Tv bym obejrzala ale jak mam placic to dziekuje...Na internecie sobie cos obejrze :-)

reklama
Dziewczynki witam.Leze sobie w szpitalu,podlaczona do aparatury co mierzy tetno.Raz nawet 210 pokazalo teraz skacze.jedna tabl na razie dostalam na tetno.pielegniarki ok,lekarze tez na razie.Laptopa od siostry pozyczylam to nude zabije troche :-) Tv bym obejrzala ale jak mam placic to dziekuje...Na internecie sobie cos obejrze :-)

Mnie tez tetno skacze ostatnio ale nie az tak .Z dzidziusiem wszystko dobrze mam nadzieje .Trzymaj sie cieplutko .My bedziemy trzymac kciuki zeby wszystko bylo oki

No raczej dobrze,leze na kardiologii wiec glownie sercem sie zajmuja teraz.Dobrze ze mam lozko przy lazience bo co chwile do wc chodze,ale dobrze ze moge sobie to odpiac i isc normalnie :-) Mi skacze raz ok kolo 70/80 a za chwile 120-170 teraz,po 2 tabl dzis juz.Jestem ciekawa kiedy i czy wogole beda mi badania jakies robic.

Titina coś więcej ? Skąd jesteś ? To Twoja pierwsza ciąża ?
Dobrze ze teraz jest okej . Będziesz leżała to będzie dobrze i donosisz spokojnie do terminu . Ja mam zakaz dźwigania od wczoraj,jednak mam rocznego synka j to będzie trudne, ale dziś go wzięłam max 2 razy na chwilkę a jak chce się przytulic to wołam go na kanapę przychodzi i się tuli my ☺
. Jestem ze Slaska blisko Czestochowy to moja druga ciaza,mam synka 5 lat :) a co sie dzialo ze nie mozesz dzwigac?

. Jestem ze Slaska blisko Czestochowy to moja druga ciaza,mam synka 5 lat :) a co sie dzialo ze nie mozesz dzwigac?

Mam rozwarcie zewnętrzne (na szczęście ) na 0.5.cm lekarka powiedziała ze to może być kwestia tego ze juz rodziłam i szyjka juz nie jest taka jak kiedyś ,ale mam zakaz dźwigania żeby nie szło dalej ... póki co szyjka się nie skraca

Natka co się stało?

Cień 2zł u nas za godzine tv w szpitalu a chyba 8zł juz na 12 godzin czy 24...wiec tez nie tak jakos strasznie duzo:)

Wstawiłąm suwaczek...ale musialam najpierw usunac tamte co miałam,ale nie rozumiem czemu...

Nailie to ja czuję się identycznie. Dzisiaj miałam badania krwi i może one jeszcze mnie osłabiły.

Titina witaj. Ja będąc w ciąży z córka też musiałam leżeć. Nic przyjemnego. Najważniejsze, by maluszek był zdrowy.

Barbra wszystkiego najlepszego :)

Nailie mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało.

Lewusek szerokiej drogi.

Cień pewnie teraz sprawdzają jak często skacze to tętno. Dobrze, że masz internet chociaż.

Narobiłyście mi smak na sałatkę. Szkoda, że nie mam siły jej zrobić.

reklama
cień - trzymaj się! zalukaj.tv i będzie dobrze :p
ja już po przeziębieniu :) obyło się bez leków, za to tony pochłoniętego imbiru i miodu zrobiły swoje... mam nadzieję że już do końca ciąży obejdę się bez choróbska :)
p.s.
myślałyście już o pomocy położnej przy porodzie? ile sobie liczą Panie w Waszych miastach? w Warszawie to ok 1500 zł i tak sobie myślę że chyba zacznę zbierać, bo za pierwszym razem nie opłaciłam położnej i baaaardzo żałowałam...

Do góry