reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Barbra Ty masz dziś urodziny, dobrze pamiętam? ;-) U mnie też jarzynowa, ale zupa :sorry:

Agiszonek a soków z marchewki czemu nie można? No ja mam wizyty co 4 tygodnie, a usg po 1 na każdy trymestr, plus jedno dla potwierdzenia i dla mnie to mało :sorry:

Fanti u mnie ta siła perswazji działa na szczęście tylko pod względem jedzenia :sorry:

Lewusek kiedy masz wizytę?

Ona gratuluję prawdopodobnie dziewczynki ;-) Ty miałaś przeczucie na chłopca, czy już mi się pomieszało?

Elisse ja od początku ciąży jestem bez energii, o wiele gorzej się czuję pod tym względem w porównaniu do 1 ciaży. Wszystko muszę robić na raty, sprzątanie zajmuje mi ze 2 godziny więcej, a ok kilometrowy spacer do większego sklepu to jak wyprawa w góry :sorry:

Titina witaj :tak: Na pewno tutaj będzie Ci raźniej leżeć ;-)

Wczoraj się wam poskarżyłam że mało czuję ruchów, to wieczorem dostałam koncert :tak: Ale w dzień raczej nic nie czuję.
W ogóle mam straszne problemy z opanowaniem emocji w tej ciąży, byle bzdet mnie potrafi z równowagi wyprowadzić, a potem się cała trzęsę przez długi czas :baffled: Też tak macie?

reklama
sylvi dziękuję:-) 3 z przodu to już mniej ciekawie jakoś tak od razu to wyczuwam hehe :-p

ja już posprzątałam warzywa się gotują na sałatkę potem owocową zrobię a no i za chwilkę kąpiel relaksacyjna należy mi się :-)

witam nową mamusię :-)będzie dobrze a na sałatkę zapraszam na Śląsk za godz. będzie gotowa:-)

powiem wam że zadyszka już jest oby mnie dziś brzuszek nie bolała z przemęczenia

Nailie u mnie też siła perswazji tylko jedzeniowa jest.

Bar wszystkiego najlepszego.

Tatiana witaj.

Ona gratki córeczki.

My z Hanią byłyśmy dziś na starówce karmić gołębie. Mała tak się wylatala, że jak wróciliśmy do domu to szybko zjadła zupę i poszła spać.

Ostatnia edycja:
Ja podjelam decyzje, ze sie juz na tym watku pojawiac nie bede. Zycze wszystkim spokojnych kolejnych miesiecy i szczesliwych rozwiazan.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Barbra Ty masz dziś urodziny, dobrze pamiętam? ;-) U mnie też jarzynowa, ale zupa :sorry:

Agiszonek a soków z marchewki czemu nie można? No ja mam wizyty co 4 tygodnie, a usg po 1 na każdy trymestr, plus jedno dla potwierdzenia i dla mnie to mało :sorry:

Fanti u mnie ta siła perswazji działa na szczęście tylko pod względem jedzenia :sorry:

Ona gratuluję prawdopodobnie dziewczynki ;-) Ty miałaś przeczucie na chłopca, czy już mi się pomieszało?

Elisse ja od początku ciąży jestem bez energii, o wiele gorzej się czuję pod tym względem w porównaniu do 1 ciaży. Wszystko muszę robić na raty, sprzątanie zajmuje mi ze 2 godziny więcej, a ok kilometrowy spacer do większego sklepu to jak wyprawa w góry :sorry:

Wczoraj się wam poskarżyłam że mało czuję ruchów, to wieczorem dostałam koncert :tak: Ale w dzień raczej nic nie czuję.
W ogóle mam straszne problemy z opanowaniem emocji w tej ciąży, byle bzdet mnie potrafi z równowagi wyprowadzić, a potem się cała trzęsę przez długi czas :baffle...

Ostatnia edycja:
sylvi dziękuję:-) 3 z przodu to już mniej ciekawie jakoś tak od razu to wyczuwam hehe :-p

ja już posprzątałam warzywa się gotują na sałatkę potem owocową zrobię a no i za chwilkę kąpiel relaksacyjna należy mi się :-)

witam nową mamusię :-)będzie dobrze a na sałatkę zapraszam na Śląsk za godz. będzie gotowa:-)

powiem wam że zadyszka już jest oby mnie dziś brzuszek nie bolała z przemęczenia

Oj zjedlabym jarzynowa salatke:) i jade na Slask he he .
Mamusia juz dzis dzwonila i gadala co tam nam dobrego kupila:)
Wazne ze KRUPNIOKI ( kaszanka ) sa :) Bo ja lubie ale moj męzus to az sie trzesie za nimi .Teraz juz mamy podobne brzuszki a po powrocie waga pewnie pojdzie w gore:)

reklama

W ogóle mam straszne problemy z opanowaniem emocji w tej ciąży, byle bzdet mnie potrafi z równowagi wyprowadzić, a potem się cała trzęsę przez długi czas :baffled: Też tak macie?

Ja mam wizyte dopiero 21 pazdziernika ale dzis jade do polski 700 km :( i tam ide do mojego lekarza ktory prowadzil moja poprzednia ciaze .Podpytam tez o plec :)

Do góry