reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kustronka, ja to wiem, bo już jedną 8 wyrywałam ;-) Fakt jest taki że odzywa się rzadko, więc nie mam wyjścia, muszę wytrzymać :sorry: Na pewno nie chciałabym brać antybiotyku w ciąży, a 1 wyrywanie strasznie ciężko przeszłam, już chyba wolę kanały :zawstydzona/y:

Mała_Mi to moja cera bez zmian :sorry: Ani mi to urody nie zabrało, ani nie dodało :-D

Serduszko o super się składa, bo nie mam dziś pomysłu na obiad i nie za bardzo mi się chce stać przy garach :-p Co jeszcze dodajesz do tego makaronu? ;-)
Najpierw podsmażam cebulke potem dodaje pokrojonego łososia ( najlepszy jest sałatkowy) jak sie podsmaży zalewam śmietana 12% i czekam aż całośc zgęstnieje mieszajac... makaron gotuje osobno i potem mieszam go z łososiem... :) sól i pieprz do smaku :) Smacznego!
Misssoni trzymam kciuki!;-) moja kolej za tydzień dopiero... Asia ja też widziałam podziały, że to od 13 tc jest 2 trymestr, to jak to jest w końcu dziewczyny?
Mi lekarz powiedział że od 14 tc.....

No dobra, sprawdziłam tu w artykułach i odpowiem sobie sama:-) od 14...
kuuurde, a już myślałam, że jak za dotknięciem magicznej różdżki od jutra znikną moje mdłości i latanie do kibla po każdym mocniejszym zapachu 5 razy dziennie:-(
volka 12 tydzień i jeden dzień to już 13 tydzień rozpoczęty chyba

Ostatnia edycja:
Ale naskrobalyscie az trudno nadgonic.Ja od wczoraj mam migrené i ledwo zyje.Dzis na obiad pizza nie mam sily na gotowanie.

Ja do ciala uzywam zwyklej oliwki i nic wiecej- a to tez jak mi sie przypomni.
Pytalam o ruchy lekarza, to powiedzial, ze za szybko.
Wczoraj zrobilam pierwszwe zakupy dla malenstwa, nie moglam sie powstrzymac :)

Nie, nie dziewczęta. Ja urodziłam bliźniaki w 36 tyg. i 2 dni i każdy mówił, że w 36 a nie w 37 jak Wy mówicie. 12 tydzień to 12 a nie 13 :p. Ja dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam drugi trymestr, wraz z początkiem 14 tygodnia.
A używacie nadal kwasu foliowego? Bo mi lekarz nic nie mówił o żadnych witaminach i zapomniałam się pytać czy nadal brać kwas foliowy...

reklama
Volka mi polozna wczoraj powiedziala, ze kwas foliowy moge spokojnie brac do konca ciazy. Witaminy mam owocami i warzywami zastapic ;)

Ja tez licze tygodjie tak jak ty... 13t4d to 13t4d a nie 14 tydzien [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry