asieńkakk
Fanka BB :)
Misssoni trzymam kciuki!;-) moja kolej za tydzień dopiero... Asia ja też widziałam podziały, że to od 13 tc jest 2 trymestr, to jak to jest w końcu dziewczyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw podsmażam cebulke potem dodaje pokrojonego łososia ( najlepszy jest sałatkowy) jak sie podsmaży zalewam śmietana 12% i czekam aż całośc zgęstnieje mieszajac... makaron gotuje osobno i potem mieszam go z łososiem... sól i pieprz do smaku Smacznego!Kustronka, ja to wiem, bo już jedną 8 wyrywałam ;-) Fakt jest taki że odzywa się rzadko, więc nie mam wyjścia, muszę wytrzymać Na pewno nie chciałabym brać antybiotyku w ciąży, a 1 wyrywanie strasznie ciężko przeszłam, już chyba wolę kanały
Mała_Mi to moja cera bez zmian Ani mi to urody nie zabrało, ani nie dodało
Serduszko o super się składa, bo nie mam dziś pomysłu na obiad i nie za bardzo mi się chce stać przy garach Co jeszcze dodajesz do tego makaronu? ;-)
Mi lekarz powiedział że od 14 tc.....Misssoni trzymam kciuki!;-) moja kolej za tydzień dopiero... Asia ja też widziałam podziały, że to od 13 tc jest 2 trymestr, to jak to jest w końcu dziewczyny?