reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

U mnie sennosc od poczatku ciazy nie mija wcale. Jeszcze ze wzgledu na koniecznosc jedzenia bardzo regularnego nawet w dzien nie moge spac za bardzo. Czasem wstaje jem czekam mierze cukier spie za godzine wstaje jem itd itd

reklama
Ja nie mam wyjścia. Jestem już zmęczona i to bardzo pracą ale muszę jeszcze troszkę wytrzymać.
Martwię się tą tokso bo już się nakręcam że trzeba będzie badać płyn owodniowy. Że może uszkodzić dziecku mózg itd.

Mnie się spać w tej ciąży jakoś w ogóle nie chce :( na początku byłam zła z tego powodu bo zawsze lubiłam spać po południu a w tej ciąży nic... teraz znowu się cieszę z tego powodu bo codziennie mam zajęcia i nie mam czasu na drzemke ;)

Fanti mi z toto Igg wyszło bardzo wysokie i Igm lekko ponad normę, więc czekam na wizytę w przyszłym tygodniu.

Mała Mi ja też za bardzo nie mogę spać :-/ zawieźć małą do przedszkola, potem dom ogarnąć i coś ugotować. Po powrocie córki to już w ogóle. Łączę się w bólu.

Ja nie mam wyjścia. Jestem już zmęczona i to bardzo pracą ale muszę jeszcze troszkę wytrzymać.
Martwię się tą tokso bo już się nakręcam że trzeba będzie badać płyn owodniowy. Że może uszkodzić dziecku mózg itd.

Fanti, będzie wszystko ok... najważniejsze to pozytywne nastawienie. Zaufaj mi, wiem co mówię :)

Fanti a miałaś jakieś podejrzenie toxo czy poprostu zleciła i wyszło? Zapytaj lekarza czy nie zrobic awidności. Ja mam cały czas cytomegalie dodatnią igg i igm dosyc wysokie, ale awidnośc wyszła wysoka więc lekarz mówi żeby się nie martwic.

Fanti a miałaś jakieś podejrzenie toxo czy poprostu zleciła i wyszło? Zapytaj lekarza czy nie zrobic awidności. Ja mam cały czas cytomegalie dodatnią igg i igm dosyc wysokie, ale awidnośc wyszła wysoka więc lekarz mówi żeby się nie martwic.
Właśnie zleciła porostu i wyszło. Nie wiadomo od kiedy to jest bo w1 ciąży Nie miałam w sumie nic robione. Poza glukoza morfologia i moczem.
Awidnosc od razu zleciła i właśnie jutro mam z wynikiem przyjść. Mówiła coś o antybiotykach.
Fanti mi z toto Igg wyszło bardzo wysokie i Igm lekko ponad normę, więc czekam na wizytę w przyszłym tygodniu.

Mała Mi ja też za bardzo nie mogę spać :-/ zawieźć małą do przedszkola, potem dom ogarnąć i coś ugotować. Po powrocie córki to już w ogóle. Łączę się w bólu.
A ile to znaczy wysokie? U mnie norma do 3 A ja mam 32 a igM nie tak dużo Poza normą bo1.2 I po tym ona sądzi że to może świeże.
Ja jestem psiara. Uwielbiam je tulic całować itd. Dla mnie to członek rodziny. Od zawsze. Ale ona twierdzi że to raczej pokarmowe. Bo odzwierzęce to od kotów głównie. A tych ja nie trawie.

my byliśmy na spotkaniu w sprawie kredytu znowu bo pan przedstawił nam teraz już realne propozycje itp i od 18 do 22 byliśmy zjadłam i odpoczywam na fotelu a tu takie coś co to?

Załączniki

• IMG_20151006_225144.jpg
    IMG_20151006_225144.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_20151006_225307.jpg
    IMG_20151006_225307.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
dziewczynki gratulacje udanych wizyt ja muszę was jeszcze nadrobić z dziś bo pół dnia przespałam a pół byłam na spotkaniu a prenatarne dziś dzwoniłam i mamy na 30.10 :-)a jutro na paznokcie i do dentysty:-)

Do góry