reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa Mama, mój pierwszy to urwis, więc teraz liczę na spokojne maleństwo:)
ZakreconaMadzia, ja robiłam 25 dc i wyszła już gruba kreska (cykle 28 dni) wydaje mi się że w tym cyklu owulacja była dużo wczesniej
Patrycja, ja też czuję się tak jak bym była pierwszy raz w ciąży...jednak 7 lat to spory odstęp
PannaMyszka, ja też mam mega lenia, jeszcze trudniej mi się zebrać, bo pracuję w domu, a młody ma aktualnie wakacje..no ale zlecenia czekają. Trzeba się wziąć do pracy

reklama
Hej

Sarna ja bym nie brała Heviranu, lepiej nie ładować w siebie lekarstw, tym bardziej, że opryszczka prędzej czy później zniknie. W ciąży z Hanią miałam raz i nic nie brałam.

Bar a dlaczego na usg dopochwowe nie bierzesz swojego. Mój na każde chodzi. Tylko w ekran się przecież patrzy.

Hej

Sarna ja bym nie brała Heviranu, lepiej nie ładować w siebie lekarstw, tym bardziej, że opryszczka prędzej czy później zniknie. W ciąży z Hanią miałam raz i nic nie brałam.

Bar a dlaczego na usg dopochwowe nie bierzesz swojego. Mój na każde chodzi. Tylko w ekran się przecież patrzy.

tzn ja bym chciała ale nie wiem lekarze pozwalają wejść nawet przy takim badaniu? bo ja nie wiem to moja pierwsza ciąża :) a w sumie to chciałabym żeby też usłyszał wtedy kiedy ja pierwszy raz

Bar Bra ja na kazde isg bralam Meza bo w sumie mielismy tylko 3 razy okazje podejrzec malego lokatora. I za kazdym razem bylo to takie wydarzenie, ze nie moglo Meza zabraknac:)

patrycja9009 no wlasnie mowia, ze jak pierwsze grzeczne to drugie nadrabia i dlatego szykuje sie na malego urwisa;) a w jakim wieku masz dzieci?

PannaMyszka to mamy tak samo:) pierwszy Synus w pierwszym cyklu staran i teraz drugie malenstwo tez w pierwszym cyklu:)

hej dzięki za rady. Wiecie jak to jest człowiek naczyta się w internecie a potem nie wie co robić. Pierwsze co to po telefonie do lekareza wzielam jedna tabletke. ale przemyslalam Waszych rad poczytałam i nie będę brała. Byłam w aptece i babka poleciła mi krem. Więc chyba się tylko tym będę wspierać.

hej :) dlugo mnie nie bylo....tyle nadrabiania ze łohoho :rofl2:
jutro mam termin miesiaczki....cos czuje ze chyba sie bede musiala z wami pozegnac bo boli jak na miesiaczke :( :crazy::no: :( szkoda....marzył mi sie Antoś.

reklama
hej :) dlugo mnie nie bylo....tyle nadrabiania ze łohoho :rofl2:
jutro mam termin miesiaczki....cos czuje ze chyba sie bede musiala z wami pozegnac bo boli jak na miesiaczke :( :crazy::no: :( szkoda....marzył mi sie Antoś.

Poczekaj do jutra mnie strasznie bolała noga tak jak zwykle przed @ więc myślałam że dostane lada dzień a tu mała zmiana i dzidzia w drodze :)

Do góry