reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dziś z moim wzięliśmy centymetr i przyłożyliśmy do brzuszka 9 cm i fajnie tak wizualnie zerknąć na cm jaka duża jest dzidzia :-)
ja tak zrobilam po usg w czwartek ;)
Natka podziwiam,gdybyś nie chciała znać płci do końca:)ja juz bym, chciała wiedziec:)

Ja nie chcialam, ale Damian sie uparl ;p
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej, ja tez mialam niedoczynnosc tarczycy I tez duzo przytylam,dostalam tabletki,lecze sie dopiero Od tygodnia,bardzo sie martwie Ze tak pozno zaczelam sie leczyc.
A ty juz w drugim tygodniu ciazy zaczelas sie leczyc? Czyli wiedzialas tak dobrze zrozumialam? Czy tez musisz chodzic teraz na badania tsh co miesiac do konca ciazy?

Na ostatniej wizycie pani powiedziala ze nic nie widzi miedzy nogami ale absolutnie nie potwierdza ze bedzie dziewczynka bo jest za wczesnie. Moj juz chodzi sie cieszy ze bedzie corcia i wszystkim gada ze bedzie dziewczynka. Jeszcze sie zdziwi czuje to :D Ja zaczynam 4 miesiac w piatek jestem kg do przodu juz sie lekarze wagi czepiaja a ja jem zgodnie z dieta cukrzycowa 8 posilkow dziennie :/ No i co ja mam zrobic jak nie tyje :/ Niech mi pozwola jesc biale bułki smazone kotlety i tony slodyczy to przytyje [emoji14]

Dziewczyny, czy u was też pojawia się wodnista wydzielina? Dziś rano nieźle się przestraszyłam, bo po wstaniu z łózka wyciekło mi jakby trochę wody, bałam się, że może to wody płodowe, ale sprawdziłam pH testem Gineintima bo akurat miałam i jest prawidłowe..więc wygląda na to że to jakiś śluz po prostu.

Czytałam w ksiazce ciezarowka przez 9 miesiecy ze od okolo 17 tc moze zwiekszyc sie wydzielina z pochwy, potliewosc oraz uczucie cieknacej wody z nosa

Nie wiem jak z tym śluzem, u mnie narazie cały czas taki sam. Ale wiecie co już mam? Siarę z piersi. Ostatnio tak mnie jakoś swędziały sutki i nadusiłam sobie żeby sprawdzić i z obu piersi już mam.

Wczoraj byliśmy na kawie u teściowej (nawet ubrałam bluzkę, która mi opina brzuch) i nic :szok: nie zorientowała się, za to szwagierka się tylko patrzyła, ale nic nie powiedziała. M powiedział, że strasznie niedomyślni są. A to już powoli 5 miesiąc.

Mała_Mi- ja nie mam cukrzycy ciążowej, ale wcinam słodkie, białe pieczywo prawdę mówiąc to co mi w ręce wpadnie i mam 1,5 kg na plusie. I też niby za mało
sylvi- u mnie też ostatnio więcej śluzu, też się lekko przestraszyłam ale po kilku dniach się unormowało. Po prostu przypomniało mi się, że gdzieś o tym czytałam.

reklama
Do góry