reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aro dokładnie rób tak jak piszą dziewczyny noś brzuszek dumnie to twoja dzidzia nie ma się czego wstydzić a już tym bardziej przejmować innymi :)
ja zawsze chciałam mieć dziecko przed 30 no i się udało do 30 brakuje mi 4 miesiące a urodzę jako szczęśliwa 30-stka :D

reklama
W 5 tyg ogromne wzdecia mialam i wielkie cycki, teraz jakby sie uspokaja.
Aro ja kolezankom studentkom strasznie zazdroscilam ciąż, badz dumna I szczęśliwa a inni tak samo to odbiorą :-) moze nie byc latwo ale plusy też przecież są !

Aro nie martw się, dużo moich koleżanek właśnie na studiach zaszło w ciążę. Ale i tak moim zdaniem 21 lat to już spoko wiek , gorzej jak dziewczyna jest nieletnia. Ja mam 24 lata i niektórzy mogą pomyśleć że to za szybko :-)

Ja jestem taka senna że tylko wracam z pracy to musze się przespać 2 godzinki, inaczej nie daję rady funkcjonować. A i po słodkim mi niedobrze czasami, nie mówię już o zapachu kawy, papierosów, perfum, w ogóle wszędzie coś mi ciągle śmierdzi :-D

Ja miałam 22 jak zaszłam w pierwszą ciążę i 23 jak urodziłam, także świeżo po licencjacie praktycznie. Dziewczyny, nie wiem jak ja dotrwam do wizyty w przyszły czwartek. Nie dość, że mnie prawie cały dzień kłuje w lewym boku :( to jeszcze aptekarka mnie nastraszyła zamiast pocieszyć z tym fenistilem :(

Volka,mysle ze mala ilosc fenistilu nie szkodzi.ja tez posmarowalam bable po komarach tydzien temu bo jeszcze nie wiedzialam o ciazy

Witajcie jak zwykle ok polnocy, zamiast spacto buszuje po forum Aro dokladnje podpisuje sie pod tym co pisza dziewczyny, wiek nie ma znaczenia to twoja sprawa, twoje zycie, kiedys bedziesz sie z tego smiala, co innym nic do tego, ze mna lezala 16 latka na porodowce, nie przejmuj sie, glowa do gory nikt nie ma praaa cje oceniac aji krytykowac.
Czy wasi bliscy wiedza o cizy, ja nie mowilam jeszcze nikomu, nie chce zapeszac juz raz sie cieszylam za szybko....

reklama
Kate u mnie wie od wczoraj syn i siostra moja R się wygadał,mlody do mnie tak...mamo juz nie bede Cie denerwowal,sniadania robie Ci ja przy dziecku Ci pomoge ale spac w moim pokoju to nie bedzie dopiero jak 4 lata skonczy heheh.
przyjaciólka dowiedziala sie tego samego dnia co tatko

Do góry