reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

milagros co to za postawa kobieto - idz szukaj dowiaduj sie a nie ryczysz ! i daj znac jak po lekarzu !

sylvi ja sie złamałam buuuu ciągnie mnie ciągle a wczoraj myślałam że się wywrócę na lewą stronę a tu... malinka wypadła normlanie leżałam na ziemi i się z siebie śmiałam :-D:rofl2:

dziewczyny jak wam idzie pracowanie? ja w ogóle nie moge się skupić, męczę się ciągle okropność jakaś ! :angry:

reklama
ironia, u mnie też z koncentracją kiepsko, już mi siedzenie przed kompem zbrzydło. Kończę teraz zlecenia do poniedziałku i biorę tydzień wolnego bo potrzebuję oddechu i muszę też młodemu przygotować pokój ucznia:)

hej dziewczyny :)

Milagros trzymam kciuki, żeby było wszystko ok :) Daj znać co się dzieje, bo wszystkie się martwimy ...

Ja dzisiaj byłam na badaniach i za te, które ostatnio Wam pisałam co muszę zrobić zapłaciłam 155,5 zł , myślałam, ze będzie więcej, teraz czekam na wyniki =)

no widzisz nei tak zle dzasti z tymi badaniami ;)

uf kupilam sobie ostatnio happy planner i troche lepiej mi idzie z pracą bo mam wszystko wypisane :p popijam herbatke imbiroą truskawkami i zajadam biszkopty żyć nie umierać :-D a wieczorem jedziemy do rodziców na basen ;-)

Cześć :)

Milagros trzymam kciuki za ciebie i maluszka :)

Kubusiowa cieszę się, że u ciebie coraz lepiej :) Ja też tego krwiaka mam i w środę usg kontrolne mam czy się zmniejsza.

Ja na szczęście nie pracuję, ale z koncentracją mam ogromne problemy, to chyba przez te upały.

Milagros- && zacisniete. Daj znac!

A ja jutro do pracy, nie wiem jak to zniose. Taki upal, ze ledwo ogarniam mala a ona ma ostatnio tyle energi ktorej u mnie brak.

Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia, ale kobieca intuicja jest niezawodna, czułam ze mój maluch sie poddał i tak tez bylo. Od poprzedniego usg sie nic nie zmieniło. Pęcherzyk 17mm, zarodka praktycznie nią ma, kosmowka sie odkleja więc na dniach zacznę krwawić. Pani doktor powiedziała,ze nie wyraża na razie zgody na zabieg bo skoro juz plamie jest szansa ze organizm sam się oczyści. Kontrole mam 17.08 i jesli do tego czasu nie wystąpi krwawienie to wtedy skieruje mnie na czyszczenie.
Starała sie mnie podnieść na duchu bo poplakalam jej się w gabinecie, ale niestety nie pomoglo mi to. A przyczyna to albo ciaza obumarla bo plod byl uszkodzony albo zwyczajnie puste jajo płodowe. Kazala sie nie poddawać, a jesli się sytuacja powtórzy to porobi wszystkie niezbędne badania.
Mam zrobić na razie badania na grupę krwi dla pewności ze jest dodatnia, za 2-3 miesiące możemy starać sie znów ale na razie nie chce. Za bardzo to przeżywam.

A wam wszystkim życzę pozytywnego przebiegu ciąży, szczęśliwego rozwiązania i cudownych maluszków ! :* zajrzę do Was za jakis czas. :)

reklama
Do góry