reklama
kadi_
Zaciekawiona BB
wybudzam nawet co 2,30h dzisiaj nie spal 5h, chyba jego rekord , w tym czasie zjadl 50,15,30,15 i 30ml, daje mu ile wlezie , potem daje do odbijania i rozbudzam, łaskocze, no, ale jak juz nie chce to nie da rady na sile, tylko za jakies 40 minut on znowu mamla ustami i trzeba mu znowu dawać , masaakra jakas, je strasznie nieregularnie, a nie wiecie po co ona moze go chciec wyslac do tego szpitala ? co mu tam beda robic ? przeciez przybiera na wadze,malo, ale przybiera, nie traci, strasznie sie martwieTo wybudzaj na sile co 3 godz.niech je
MłodaMama93
Fanka BB :)
Kadi gratulacje synka sliczny!!
Ja mam obwód brzucha 96 i mała mednice i też mi mówią Max 2500 waży[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
kadi_
Zaciekawiona BB
to uwazaj, bo moze Ci 3200 wyskoczycKadi gratulacje synka sliczny!!
Moja w ciągu 2 tygodni przybrała 200g, i też lekarzowi się to nie podobało. Dzisiaj mamy kontrolę, jeżeli dalej waga tak powoli idzie do góry to włączam mm. Cyc na noc zostanie i ew. jak po butli będzie chciała pociumac.
poziomka07
A ja juz padam na twarz ze zmęczenia, w nocy pobudki co 1,5 godz na karmienie, glowa mi pęka a tu trzeba starsze dziecko przeciez ogarnac, przyprowadzić ze szkoły, lekcje zrobić, obiad ugotować.
Jutro idziemy na ważenie, zobaczymy czy to ciągłe ciumkanie cyca ma przynajmniej jakies przelozenie na wagę, a jak slabo to przejdę na mm, trudno..
Jutro idziemy na ważenie, zobaczymy czy to ciągłe ciumkanie cyca ma przynajmniej jakies przelozenie na wagę, a jak slabo to przejdę na mm, trudno..
Agiszonek
Hej. Nawet nie pisalyscie przez ten tydzień tak dużo. Powoli forum pustoszeje. Kazda mama ma teraz dużo obowiązków.
Serduszko1
Volka Alex w ciągu tygodnia na samym cycu przybrał 250g... Jak tak czytam o wagach dzieciaczkow to się zaczynam zastanawiać czy to nie za dużo. Ale lekarka mowila ze dobrze przybrał... Sama juz niewiem
reklama