reklama
Dziś przystawialam Grzesia do piersi ale nie mam jeszcze aż tyle pokarmu więc wtulil się i zasnął dziś pierwsze przytulanie wieczorem zapytam o wagę
Za 3 godz mam przyjść z pokarmem i tak cały czas
Clodi gratulacje!!! :*
Za 3 godz mam przyjść z pokarmem i tak cały czas
Clodi gratulacje!!! :*
La_Luna
Fanka BB :)
Clodi gratulacje, duży chłopak
Barbra cieszę się razem z Tobą, że mogłaś w końcu przytulić Grzesia
Volka, Chrobek super, że już do domu. Napiszcie jak zareagowały starszaki na rodzeństwo.
Ja dzisiaj zawiozłam wymaz na badanie GBS do sanepidu, przy okazji zrobiłam sobie prezent na urodziny i odwiedziłam kosmetyczkę i fryzjera- od razu człowiek lepiej się poczuł
Barbra cieszę się razem z Tobą, że mogłaś w końcu przytulić Grzesia
Volka, Chrobek super, że już do domu. Napiszcie jak zareagowały starszaki na rodzeństwo.
Ja dzisiaj zawiozłam wymaz na badanie GBS do sanepidu, przy okazji zrobiłam sobie prezent na urodziny i odwiedziłam kosmetyczkę i fryzjera- od razu człowiek lepiej się poczuł
marcowa 07
Ale tu dzisiaj spokojnie jak tam po wizytach? Coś więcej się dowiedziałyście ? Pozdrawiam
clodi
Sprostowanie Dorian ma 57 cm. Czucie prawie wróciło tylko prawa noga sztywna.
CieńWielkiejGóry
Cień na kiedy masz termin? Bo kojarzę że my mamy zbliżone. Więc może dzidzia jeszcze nie jest gotowa na wyjście. Wiem że męczą cię skurcze ale to chyba normalne że teraz będzie ich więcej. Jakie masz skurcze na ktg?Ja również obserwuję że jest ich więcej i są mocniejsze ale póki nie są regularne nikt mnie z domu nie wygoni.
Bar Bra super że tuliłaś synka. A czemu macie być tak długo w szpitalu?
Sarna jak tam?
Jaka cisza dziś na forum, ktoś może się rozpakował?
Wczoraj jak jechaliśmy to ponad godzine były co 2/3 minuty. .a przed to co 5/7 min przez godzine tez
CieńWielkiejGóry
A termin wedlug om na 15/16.03 a wedlug usg na 11.03
reklama