reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar- dobre wiadomości :) najważniejsze, że możesz być blisko Grzesia
cien- ja już myślałam, że urodziłaś a tu nadal nic.
volka- fajnie :) ciekawe jaka będzie reakcja na braciszka

Sarna- podczytalam początek wątku i Ty mówiłaś wtedy że masz termin na 01.03.. Dlaczego potem wcześniejsza data? z usg? może Arczibald wcale się tak mocno nie ociąga ; )

Zaliczyłam szorowanie łazienki i spacer z psem i padłam. Kolejne mamusie już do domów wracają, Clodi juz gotowa, Bar z Grzesiem - pozytywny dzień.

Balladyna u mnie 1 marzec wyszedl mi z obliczen internetowych. Ale jak juz bylam u poloznych j ginekologów to data z usg 24.02, a z om 25.02 a w pl nawet 18.02. Więc wysrodkowalam i trzymałam się daty 24.02 z usg bo najczesciej sie powtarzała.
Barbra super, ze moglas byc z Grzesiem teraz juz bedzie lepiej i łatwiej cały czas &&& zaciśnięte!!
Clodi czekamy na wiesci!!!&&& zaciśnięte

Hej dziewzyny :) jestem nowa na forum ;)
Ale chyba troche sie zagubilam bo jestem sierpniowa mamuska (pierwsza dzidzia) a tutaj marcowe mamuski?;) Potrzebuje informacji nt chorobowego w ciazy w irl. Przewinal sie ten watek wiele razy na forum na pewno, ale nie moge znalezc informacji dla przyszlych mam, ktore pracuja przez agencje pracy.. Jestem w troche ciezkiej sytuacji, wiec jesli ktos ma jakies wskazowki bede wdzieczna bardzo, pozdrawiam :)

Sarna ja ciągle skupiam myśli na Tobie, obym sama z tego skupienia rodzić nie zaczęła :p Ogarnij się zostało Ci niecałe 12 godzin, żeby zdążyć wstrzelić się w termin który Ci obrałam ;)

Pucia to się faktycznie zgubiłaś. Masz tu listę wszystkich wątków miesięcznych i podczep się pod sierpniówki Link do: Przyszłe mamy U nas informacji odnośnie ciąży w Irlandii nie znajdziesz, bo nie mamy u siebie emigrantek z tamtych stron ;)

reklama
Do góry