reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Asienka spokojnie chciałaś dobrze ;)

Fanti nie mogło być inaczej. A widzisz Twój mąż jednak tłumil emocje w sobie i strach go trochę też napedzil.Skoro wiedział ,że wyniki mają być za ok tydzień -a on już dziś sprawdził na stronie to się przejmował . Tylko jak to facet musiał udawać twardego (w końcu głową rodziny -nie może pokazać słabości ) dużo mężczyzn tak do tego podchodzi. Bardzo się ciesze ,ze juz wszystko dobrze . Teraz w radości razem z Olim oczekujcie przyjścia na świt Bronka :)

Bar bra mi lekarka powiedziała ,że po 36 tygodniu skończonym tez juz mogę wszystko robić ,ale się boje i nawet o tym mężowi nie wspominam co by mu tylko ochoty nie narobić :D

reklama
Kadi ja zdążyłam zrobić włosy okolic się i wziąść prysznic hihi ale u mnie się nic na razie nie dzieje więc spoko :)
ja sie dzisiaj musze ogolić właśnie, a zastanawiam się w ogóle, czy na poród trzeba być kompletnie łysym w tamtym miejscu, czy można mieć np. dwudniowy zarost, bo nie wyobrażam sobie codziennego golenia się tam :D

Też mam taki "krzywy" brzuch czasem :D

U nas ok, Bartek dzisiaj super ale wczoraj po południu był jakiś niespokojny... dzisiaj spał od 8-12 w dzień a wczoraj w nocy oddałam go do położnych, były na mnie obrazone ale mam to w tyłku hihi
Z mlekiem modyfikowanym nie mam problemu, muszę mieć tylko smoczki jednorazowe. Wychodzą ok 2,50 za jedno karmienie. Była u mnie moja lekarka, przytulila mnie :) zapytała się czy wszystko ok czy nic nie potrzebuje....
Mówi, że uprzedziła wszystkich że nie chce karmic hihi i dlatego mam spokój ;)
Wstalam po 12 godz, po 24 wyjeli mi cewnik. Dzisiaj chyba będę sama na sali i zostawię sobie małego na noc. Już coraz lepiej wstaje z łóżka więc jest mi łatwiej ☺

Manka, Fanti... Ola jest przeszcześliwa :)

Zanim zaszłam w ciążę to Olcia chodziła do żłobka i nie miała problemu z adaptacją. Teraz już jest 6 mcy starsza i więcej kuma, zobaczymy jak sobie poradzi ale jestem dobrej myśli... :)

W razie czego, przedszkole jest 300m od domu i będę po nią lecieć hihi ;)

Kadi nie musi być idealnie gładko. Codziennym goleniem to można sobie nieźle skórę podrażnić. Jak w szpitalu uznają że jest taka potrzeba to zrobią poprawkę, chociaż oczywiście bardziej komfortowo samemu ;)

reklama
Do góry