reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti super wieści :)

Ja tam nic nie sprawdzam na brzuchu, po porodzie się okaże jaki jest rozmiar strat ;)

Ja też tak mam :D Ale myślałam ze tak musi być[emoji14]
Fanti SUPER!!!!!!! :*

Ja dzisiaj też na siłę wcislam obiad...wogole od 3 dni nie mam apetytu :(

Dzisiaj jadę oglądać porodowke i mam zamiar podjechać do McDonalda[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Fanti, to super wiadomość. Wreszcie nerwy zeszły :)

Nas dziś spotkała super niespodzianka... Zadzwoniłam do przedszkola, kiedy można zgłosić się po wniosek itd. A pani się pyta od kiedy chcemy Ole posłać, bo mają wolne miejsca i mogą ją już ją przyjąć. SZOK! Tak więc poszliśmy na spotkanie, podpisaliśmy umowę i od jutra Ola idzie do przedszkola! I ominiemy rekrutację! Hihi :D

fitfunmamarun.blogspot.com/2014/11/diastasis-recti-przerwa-miesni-brzucha.html
Znalazłam lepiej wytlumaczone tu jest wszystko :D nie chciałam Was niczym straszyć tylko pokazać, że tak może byc :( a ja się tym zainteresowałam bo bolał mnie pępek i w górę i pieczenie miałam takie. I od tego się zaczęło dlatego poloznej pytalam

reklama
Fanti super wiadomość :-) teraz już w spokoju możecie czekać na pojawienie się Bronka :-)

Ja też nie sprawdzam nic z tym rozejściem, po porodzie się okaże czy coś źle jest :-) nie ma sensu na zapas się stresować.

Do góry