reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko mój tato do mnie dzwoni dwa razy dziennie i się pyta czy wszystko w porządku. Wiem, że strasznie się o mnie boi i o malucha. Każe mi ciągle leżeć i nic nie robić ;) nie wiem jak on przeżyję ten wtorek jak będę miała cc...

reklama
Serduszko fajny tata! :)

Mój dzwoni i tylko pyta CZY JUŻ ale mu mówię ze jak będzie JUŻ to mu zadzwonię[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Hej ja znowu kroplówkę dostałam i spać mi sie chce. Mama mója przyjechała przywiozła pyszności do rana strczy:-p. Na szczęście u mnie są odwiedziny, mąż, syn i moja mama byli przed chwilą. Ciśnienie na szczęście spadło

Ja pewnie też jutro wracam, zrobią badania rano jeszcze. A skurczami juz sie nie przyjmuje, beda regularne, wtedy dam znac.widze ze sie nie przejmuja az tak ...to ja tez nie bede.na ip potem najwyzej przyjadę jak juz bede miala rodzic.odechciewa mi sie wszystkiego. ..

Dziewczyny, właśnie wróciłam z wizyty i za dwie godziny mam sie stawić na porod, wróciłam tylko po torbę.
Błagam, trzymajcie kciuki!!!

Okazuje sie, ze mam juz centymetr rozwarcia, położna zdziwiła sie, ze skurczy nie czułam, czopa podobno tez juz w ogóle nie ma, tez nie zauważyłam żeby odpadł.
Porod bedą mi dzis wywoływać, bo synek jest duży, położna szacuje, ze może być ok 3600 i boja sie dłużej czekać, ze za bardzo urośnie i mogę mieć problem z urodzeniem, tak jak mówiłam córa mi sie zaklinowała.

Kurczę, boje sie jak cholera, dostałam juz jeden zastrzyk na zmiękczenie szyjki i pierwsze skurc sie pojawiają....

Odezwę sie pewnie dop. Po wszystkim

Tak tatę to ja mam udanego :-)
Szkoda ze tak rzadko sie widzimy. Ostatnio Malo co jest w Pl... Wiecznie za granica gdzies po calej Europie go ciągają... Wczoraj wrócił z Holandii....

Pomylam naczynia... Ale boli coraz mocniej. Skurcze co ok 5-6 min

Poziomka jesteśmy z Tobą i daj znać jak znajdziesz chwilę....
Ale nas wszystkie zrobiły w balona, prawda Volka?

reklama
Do góry