reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Alia oo tam to dawno nie bylam, duzo ludzi o tej porze roku?

Barbra ty na serio tylko na pierogach moglabys przezyc. Ja wciskam 3 -4 i wiecej nie mieszcze:O

Maya a nie mozesz poprosic ny maz wspollokatorki cos ci kupil?

Serduszko jak tam?

Mi juz 2 razy kawalek galarety odszedl, raz byl wielkosci groszku moze ze 2 tyg temu, drugi raz kilka sni temu, wielkosciowo jak maly paznokiec, takze wnioskuje ze to czop... A i sluz jest bialy, a byl bardziej zolty wczesniej

Ja bym zjadla taki sernik na bananowym ciescie , no strasznie mi zasmakowal. A ostatnio pieklam, ale poledwice, na ciacho juz mi lenistwo nie pozwolilo ;) chyba ide po czekolade do szafki... Albo moze jakis banan jeszcze zostal

Bar bra JA wcinam dokładnie tak samo jak Ty i tez każdy się zawsze dziwi gdzie to się mieści ;D

Ja dziś dzień trochę aktywny a teraz cała miednica mnie nawala; /

Szpitalne dziewczyny czyżbyście jutro wracały do domów i to w dwupaku ?,)

No właściwie do marca to tydzień :D

Dzisiaj rozmawiałam z kuzynka ona a termin miała miesiąc wcześniej niż ja :D i urodziła 10dni przed! Tak naprawdę... hihi

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A może Fanti zrobila sobie odwyk maly.... Odpisala Wam dziewczyny na smsa???

U mnie bez zmian. Jak leze jest znośnie. Jak chodzę to kiepsko jest. Skurcze nieregularne są. Dużo śluzu ze mnie leci. Taki wodnisty... No nic czekamy dalej.

reklama
Rozmawialam z moim kochanym tata przez telefon to byl bardziej przerażony niż moj mąż hehe... Rozmawialismy ponad 40 min i miałam kilka skurczy w tym czasie i jego reakcja niesamowita... "córuś oddychaj ... Pamiętaj o oddychaniu ... A może byś juz pojechała co... A może ja przyjadę... Córuś to boli?".... No prawie ze śmiechu sie posikalam :D

Do góry