reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzisiaj tu względny spokoj ; ) .. Ale może sie w nocy znowu zacznie hyhy.
Coś mi Bursztynek chodzi po glowie ; > No i cichociemna Sarna.
Serduszko odpoczywaj.
Ja jade na pierwsze ktg. Nie wiem czemu sie denerwuję.

reklama
14% to malutko, ja wczoraj na ktg miałam 5 regularnych skurczy na poziomie 80% i nie czułam bólu tylko takie rozpieranie od środka

A ja sie dzisiaj czuje jak jeden wielki chodzacy skurcz. Tak sie brzuch spial, ze az ciezko sie schylac. Wzielam magnez. Niech juz pusci[emoji14]bo zaraz jedziemy na zakupy a ciezko sie chodzi z takim kamieniem;)

Cien a mi sprawdzali z wkladki czy to wody. Ale ja wtedy nawet nie mialam watpliwosci bo saczyly sie konkretnie;)

Alia i za kazda wizyte 450? Matko! Ja w pierwszej ciazy poszlam na usg 4d zeby sie dowiedziec kto mieszka w brzuszku. Dalam 350zl, dowiedzialam sie, ze 100% dziewczynka bo "na tym etapie nie ma pomylek". Jakiez bylo moje zdziwienie jak juz urodzilam i zobaczyłam miedzy nozkami pokazne jajka :D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

LilithGoth gratulacje ! Jestes kolejna szczesciara, ktora ma to za soba :)

Poziomka, Dzasti tez nie miala zadnych objawow przepowiadajacych porod a wody nagle chlusnely wiec nie znamy dnia ani godziny :p

Kubusiowa, Ty mowisz, ze przenosisz a mi sie wydaje ze Tobie si wlasnie zacznie przed terminem i pojdzie jak po masle :D

Bursztynek tez mi sie wydaje, ze ma cisze przed burza :)

reklama
Do góry