Wiecie tak nawet sprawdziłam sobie tego lekarza i to jeden z najlepszych ludzi w kraju. Zastępca kierownika oddziału kardiochirurgii i jest na necie pełno podziękowań za uratowanie życia ludziom.
Może ja po prostu za dużo stresu miałam. Wiecie jak to jest. Człowiek się stara trzymać i nie pokazać nic po sobie dla najbliższych ale w końcu te emocję muszą mieć ujście i sypiemy się przez pierdołę jak złamany paznokieć.
W normalnych warunkach pewnie doceniłabym jego szczerość a poza tym przybiegł do mnie na 3 minuty między jedną a drugą operacją pogadać chociaż nawet umówiona nie byłam tylko zapytałam pielęgniarki z kim mogę porozmawiać.
W ogóle Panie pielęgniarki są przemiłe i powiem Wam, że jak ktoś taki będzie odbierał mi poród to niczego się nie boję. Wszyscy są bardzo serdeczni i mili i zawsze powiedzą coś dobrego. Wystarczy się do nich uśmiechnąć
. Nawet mi męża przywiozły wcześniej z intensywnej terapii, bo widziały mnie pod oddziałem jak krążę wokół wind i obgryzam paznokcie
Isia to Ty już chyba masz więcej ode mnie
bo ja dalej na wózek czekam
Z małą ilością wód właśnie kojarzę i tego 8 lutego właśnie J Co do prania to wiesz jakie mam podejście do prania nowych rzeczy czyli dla mnie masz wszystko J Gratulację !!!
Co do remontów to ja długo miałam problem z wyrzucaniem ale teraz nie mam już po 3 przeprowadzkach żadnych skrupułów i do worów ląduję wszystko co mnie wkurza a szczególnie rzeczy, które jeśli widzę to zastanawiam się „o nie wiedziałam że to mam” – to znaczy, że nigdy się nie przydały
Maya25 2700? Noooo powiem Ci, że córa będzie miała, czym oddychać chyba
ale pamiętaj, że te sprzęty nie są za precyzyjne i często waga jest znaczącą różna od przewidywanej. Po za tym, to że dużo waży nie znaczy wcale że będzie duża. Może mieć wąską budowę i drobne kości.
Ja podobno ważyłam 3600 a wyglądałam jak wcześniak
.
Fanti ja zawsze tyle o forum opowiadałam mężowi, że zna Was nawet po nickach
. Pokazywałam Wasze wpisy i pozdrowienia i bardzo było mu miło
Fanti idealnie podumowałaś wypowiedź Młodej(dla mnie ksywka Mała
). One wszystkie tu tylko o żarciu gadają a tyją po 3 kilo łącznie. Chyba jedynymi osobami, które będą potrzebować diety to będę Ja
. Od kąd misiek w szpitalu to jem sam śmieci bo czasu nie mam a głodna wpadam jak wilk po całym dniu
.
Nie wiem jak Wy ale ja to już taka opuchnięta jestem, że obrączkę pzrestałam nosić a w niedzielę do męża pojechałam w tramkach i dresie bo butów nie mogła założyć. Jak poleżę do opuchlizna schodzi i znów wszystko w normie ale cały dzień na nogach i czuję się jak ludzik michelin.
Brzuch mi opadł kilka dni temu, także mała powolutku się szykuję
. Kręci się strasznie i czasem to mogę ją za nóżke złapać tak wypina się we wszystkie strony J
Fanti ja mam taką cegłę białą i powiem Ci, że magicznym jakimś sposobem twierdzę jak Volka, że się nie kurzy. Normalnie to wszystko przecieram co kilka dni, jak tylko zauważę kurz, a łazienkę i kuchnię muszę mieć wypucowaną non stop ale na tej cegle sama się dziwiłam albo nie widać tego albo odpycha kurz
W każdym razie nie odkurzałam ani razu