reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzięki dziewczyny jesteście super. Szczerze to tylko na forum mogę sie wyżalić, mąż wspiera mnie ale niektórych rzeczy nie rozumie i jest mało wrażliwy, mamy nie chce zamartwiać ma swoje problemy a i tak za dużo jej mowię, koleżanki z którymi zawsze o wszystkim gadałam to odkąd sie przeprowadziłam na Podkarpacie to straciłam tą więź, dzwonimy do siebie ale to już nie to samo. Tak że zostało mi wirtualen wsparcie za które bardzo dziękuje

Ludzie wy tu Pitu pitu a ja dalej pomagam w klejeniu tapety.
Ale mam dość. Już idziemy spać. jutro reszta
'bar ja mimo że czas głupiej zazdrości mam za sobą to raczej tu bym nie była tak ufna. W końcu twój mąż wyposzczony więc wszystko może kusić.
Clodi sarna już Ci właściwie wszystko napisała. Dodam jeszcze że nikt takich rozważań poważnie nie potraktuje jak druga ciężarna na tym samym etapie. Więc śmiało każdego dnia jak coś dręczy pisz tu.
A antybiotyk na samym początku nie musi dziecku zaszkodzić. Mój Oli miał podany profilaktycznie i nic mu do dziś 9 lat nie jest

reklama
Do góry