reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny

Ja od paru dni mam takiego doła że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czytam Was cały czas ale szkoda cokolwiek pisać bo u Was tak wesolutko, lepiej żeby się nikomu nie udzielił mój nastrój :hmm:. Jeszcze na pocieszenie dzisiaj mi przyszły wyniki na paciorkowce dodatnie, jakbym miała za mało zmartwień

Clodi A nie widzisz że ta wesołość to przynajmniej u mnie taki śmiech przez łzy? Mam dość wszystkiego Ale nie sztuką jest usiąść i płakać.
Więc spokojnie pisz co Cię meczy może uda nam się Cię nieco podnieść na duchu

Coldi ja jutro odbieram wyniki badań :) a pytając Pani przez tel żeby podała jakie są to powiedziała, sama Pani zobaczy jutro...' [emoji14]pisz kochana co Ci na sercu lezy :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Clodi głowa do góry! ! Mozesz sie nsm wyzalic!! Ale zflodnialsm chyba zrobię sobie cos na przekąskę, barbra Ty to mozesz sobie pozwolić o tej porze ja nie powinnam, ale co tam ...zaczyna mnue ssać
Fanti umie nakrzyczec, ale i tozsmieszyc. Trzeba bylo poprosic męża zebycfotke strzelil jak bidulka na kolanach zasuwala. ..
Isia jestem, ale dzisiaj musialam nadrobić zaległości tzn ogarnac bałagan. .. Asienka ja czasami ns kolana padam i myję podloge w łazience może teraz powinnam robić to codziennie. .haahaa
No wlasnie ani Alibamka ani Cocosh sie nie odzywają. .pewnie bardzo zajęte.
Lewusek córcia bardzo dzielna.
A ja czasami chodzę tutaj do dentysty, ale w Polsce mam kochana dentystke od nastu lat i tam tez chodzimy, moja córcia tez bo boje się, że tutaj nie zajmą sie jak trzeba.
Ja dzisiaj zamowilam podusie i kocyk minky. No i koze jutro kupie nowy aparat moj stary mi szwankuje...i chyba na jakieś zakupy jutro. U nas takie wiatrzysko, ze trampoline przestawilo. A wózek to bede raczej trzymac w domku, ewentualnie w bagażniku no u nas to kazdy ma swoje autko.

Fani mi by spojenie chyba już nie wytrzymało przy takich wygibasach :D chociaż jak były te mrozy to mi się tak na ulicy nogi rozjechały, to by dopiero było jakbym się na środku ulicy przyssała i przymarzła :D
Clodi, to taka glupawka z tej rozpaczy chyba, że coraz mniej czasu, a my w czarnej dupie dalej...

A dziś po wyprawie do tego punktu po ulotki to myślałam, ze jak się polozylam jak wrocilam to tak zostanę bo się ruszyć nie mogłam przez te plecy i spojenie... Jeszcze trochę Clodi musimy wstrzymać: ) już niedługo

reklama
Do góry