reklama
clodi
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ja od paru dni mam takiego doła że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czytam Was cały czas ale szkoda cokolwiek pisać bo u Was tak wesolutko, lepiej żeby się nikomu nie udzielił mój nastrój . Jeszcze na pocieszenie dzisiaj mi przyszły wyniki na paciorkowce dodatnie, jakbym miała za mało zmartwień
Ja od paru dni mam takiego doła że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czytam Was cały czas ale szkoda cokolwiek pisać bo u Was tak wesolutko, lepiej żeby się nikomu nie udzielił mój nastrój . Jeszcze na pocieszenie dzisiaj mi przyszły wyniki na paciorkowce dodatnie, jakbym miała za mało zmartwień
Clodi A nie widzisz że ta wesołość to przynajmniej u mnie taki śmiech przez łzy? Mam dość wszystkiego Ale nie sztuką jest usiąść i płakać.
Więc spokojnie pisz co Cię meczy może uda nam się Cię nieco podnieść na duchu
Więc spokojnie pisz co Cię meczy może uda nam się Cię nieco podnieść na duchu
MłodaMama93
Coldi ja jutro odbieram wyniki badań a pytając Pani przez tel żeby podała jakie są to powiedziała, sama Pani zobaczy jutro...' [emoji14]pisz kochana co Ci na sercu lezy
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Sarna80
Clodi głowa do góry! ! Mozesz sie nsm wyzalic!! Ale zflodnialsm chyba zrobię sobie cos na przekąskę, barbra Ty to mozesz sobie pozwolić o tej porze ja nie powinnam, ale co tam ...zaczyna mnue ssać
Fanti umie nakrzyczec, ale i tozsmieszyc. Trzeba bylo poprosic męża zebycfotke strzelil jak bidulka na kolanach zasuwala. ..
Isia jestem, ale dzisiaj musialam nadrobić zaległości tzn ogarnac bałagan. .. Asienka ja czasami ns kolana padam i myję podloge w łazience może teraz powinnam robić to codziennie. .haahaa
No wlasnie ani Alibamka ani Cocosh sie nie odzywają. .pewnie bardzo zajęte.
Lewusek córcia bardzo dzielna.
A ja czasami chodzę tutaj do dentysty, ale w Polsce mam kochana dentystke od nastu lat i tam tez chodzimy, moja córcia tez bo boje się, że tutaj nie zajmą sie jak trzeba.
Ja dzisiaj zamowilam podusie i kocyk minky. No i koze jutro kupie nowy aparat moj stary mi szwankuje...i chyba na jakieś zakupy jutro. U nas takie wiatrzysko, ze trampoline przestawilo. A wózek to bede raczej trzymac w domku, ewentualnie w bagażniku no u nas to kazdy ma swoje autko.
Fanti umie nakrzyczec, ale i tozsmieszyc. Trzeba bylo poprosic męża zebycfotke strzelil jak bidulka na kolanach zasuwala. ..
Isia jestem, ale dzisiaj musialam nadrobić zaległości tzn ogarnac bałagan. .. Asienka ja czasami ns kolana padam i myję podloge w łazience może teraz powinnam robić to codziennie. .haahaa
No wlasnie ani Alibamka ani Cocosh sie nie odzywają. .pewnie bardzo zajęte.
Lewusek córcia bardzo dzielna.
A ja czasami chodzę tutaj do dentysty, ale w Polsce mam kochana dentystke od nastu lat i tam tez chodzimy, moja córcia tez bo boje się, że tutaj nie zajmą sie jak trzeba.
Ja dzisiaj zamowilam podusie i kocyk minky. No i koze jutro kupie nowy aparat moj stary mi szwankuje...i chyba na jakieś zakupy jutro. U nas takie wiatrzysko, ze trampoline przestawilo. A wózek to bede raczej trzymac w domku, ewentualnie w bagażniku no u nas to kazdy ma swoje autko.
asieńkakk
Fani mi by spojenie chyba już nie wytrzymało przy takich wygibasach chociaż jak były te mrozy to mi się tak na ulicy nogi rozjechały, to by dopiero było jakbym się na środku ulicy przyssała i przymarzła
Clodi, to taka glupawka z tej rozpaczy chyba, że coraz mniej czasu, a my w czarnej dupie dalej...
Clodi, to taka glupawka z tej rozpaczy chyba, że coraz mniej czasu, a my w czarnej dupie dalej...
asieńkakk
A dziś po wyprawie do tego punktu po ulotki to myślałam, ze jak się polozylam jak wrocilam to tak zostanę bo się ruszyć nie mogłam przez te plecy i spojenie... Jeszcze trochę Clodi musimy wstrzymać: ) już niedługo
reklama
MłodaMama93
Sarna chcesz kupić koze ? Żeby imigranty nie wchodziły do Ciebie?[emoji14]