reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
A macie coś na ten ,materacyk' do gondoli? W sensie kocyk pod dziecko? Czy jakaś szmatka? Bo nie pamiętam czy coś pisalyscie na ten temat...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Agiszonek chyba nie masz dostępu do zamkniętych wątków? Czy masz?
asieńkakk
Haha no tak, sądząc po Twoich zdjęciach to naprawdę możesz nie czuć, że jesteś w ciąży ale to dobrze, może jesteś właśnie stworzona do bycia w ciążyprzeczytalam ten artykul i stwierdzilam, ze nie jestem w ciazy! Oddycham normalnie, nie mecze sie, nadal czuje sie atrakcyjna, nadal o siebie dbam, nadal nie biegam co chwile siusiu... w ogole sie nie czuje jak na 34 tydzien moze to tez dlatego, ze nie mam czasu skupic sie na ciazy i na wszystkich dolegliwosciach no i przy niespelna dwulatku musze sie spiąć i dawac rade bo dziecku nie wytlumacze, ze mama w ciazy;D
ja mam sporo kocykow. Cieniutki bawelniany maly, bawelniany wiekszy, minky cieniutki i gruby. Ale to po Kubie mi zostaly. Teraz kupilam dziany na promocji w endo i jestem nim zachwycona wiecej juz nie kupuje
MlodaMama Ty taka mloda a juz waleczna i prawidlowo! walcz o swoje
a co do rozstepow na bliznie po kolczyku... to ja juz nie moge na to patrzec:/ mam nadzieje, ze sie to paskudztwo schowa pozniej w pepku bo po pierwszej ciazy tak sie ladnie ukryl, ze nie bylo go widac. no ale nie byl taki wielki...
Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Ja mam podkład i prześcieradełka 2 na zmianę do wózka, turkusowe i niebieskie, pasują mi do kocyków minkyA macie coś na ten ,materacyk' do gondoli? W sensie kocyk pod dziecko? Czy jakaś szmatka? Bo nie pamiętam czy coś pisalyscie na ten temat...
A poduszki mam kliny, do łóżeczka i wózka
KubusiowaMama
asienkakk ojj uwierz mi, ze nie jestem stworzona do chodzenia w ciazy;D juz Mezowi powiedzialam, ze jak chce trzecie to albo ma sobie na boku zrobic, albo adoptowac ta latwa koncowka ciazy to chyba nagroda za ciezkie poczatki bo teraz jest naprawde cudownie, ale przez pierwsze 4 miesiace ledwo funkcjonowalam
MlodaMama ja mam przescieradelko na ten materacyk do gondoli
i poduszeczke do wozka tez mam. Taka praktycznie plaska.
MlodaMama ja mam przescieradelko na ten materacyk do gondoli
i poduszeczke do wozka tez mam. Taka praktycznie plaska.
MłodaMama93
Isia a gdzie jest? Taki sklep?
reklama