reklama
Ej coś się wam chyba pomyliło.. zapomniałyście? Jesteśmy marcowe mamy a nie lutowe!!!! A tu co raz któraś w lutym ma mieć cc.. :/
Ja mam dziś masakryczny dzień.. głowa mi cały dzień pęka, oczy jakbym płakała cały dzień, smutno mi, doła mam.. a właśnie zobaczyłam na fb że dziś blue monday :/
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kiedy-obchodzimy-Blue-Monday-00017705
Czyli wszystko jasne..
Padnięta jestem dziś strasznie ale to głowa mnie tak wymęczyła.. aż migrena się zaczynała..
Ja mam dziś masakryczny dzień.. głowa mi cały dzień pęka, oczy jakbym płakała cały dzień, smutno mi, doła mam.. a właśnie zobaczyłam na fb że dziś blue monday :/
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kiedy-obchodzimy-Blue-Monday-00017705
Czyli wszystko jasne..
Padnięta jestem dziś strasznie ale to głowa mnie tak wymęczyła.. aż migrena się zaczynała..
Agiszonek
Fanka BB :)
czy możecie polecic jakąś fajną butelke do karmienia?
Agiszonek
ja dziś byłam na nartach z rodzicami. Tata 61 lat, drugi raz od 40 lat miał narty na nogach i nieźle sobie radził. Wczoraj było zapoznanie się z przyszłymi teściami....nawet dobrze wyszło
MłodaMama93
Byłam i tej położnej... i okazało się ze to są zajęcia ze szkoły rodzenia na które się zapisałam BARDZO DAWNO TEMU Pani przedympatyczna...uśmiechnięta! Jest położna w szpitalu gdzie będę rodziła... po porodzie przyjdzie do mnie i do maluszka i właściwie tyle trochę się głupio czułam bo byłam sama a tam była jedna para ale cóż za tydzień jest omawiany poród miło spędziłam 1.5h !
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
MłodaMama93
I dostałam gadżety
CieńWielkiejGóry
No super :-)
CieńWielkiejGóry
A ja czekam na wizyte, dzis sie ociagaja. ..
reklama
kate009
No tak marzec mi wychodził na początku, potem wg usg 29luty ale mowiłam źe zacisne nogi,ale cc zawsze jesrsxybciej niz termin usg. Mam nadzieję że mnie nie wygonicie z marcówek bo na wątku lutowym nie jestem wogóle w temacie....najwyżej będę tajniacko Was czytać