reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ej coś się wam chyba pomyliło.. zapomniałyście? Jesteśmy marcowe mamy a nie lutowe!!!! A tu co raz któraś w lutym ma mieć cc.. :/

Ja mam dziś masakryczny dzień.. głowa mi cały dzień pęka, oczy jakbym płakała cały dzień, smutno mi, doła mam.. a właśnie zobaczyłam na fb że dziś blue monday :/
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kiedy-obchodzimy-Blue-Monday-00017705
Czyli wszystko jasne..

Padnięta jestem dziś strasznie ale to głowa mnie tak wymęczyła.. aż migrena się zaczynała..

ja dziś byłam na nartach z rodzicami. Tata 61 lat, drugi raz od 40 lat miał narty na nogach i nieźle sobie radził. Wczoraj było zapoznanie się z przyszłymi teściami....nawet dobrze wyszło :)

Byłam i tej położnej... i okazało się ze to są zajęcia ze szkoły rodzenia na które się zapisałam BARDZO DAWNO TEMU :D Pani przedympatyczna...uśmiechnięta! Jest położna w szpitalu gdzie będę rodziła... po porodzie przyjdzie do mnie i do maluszka i właściwie tyle :D trochę się głupio czułam bo byłam sama a tam była jedna para ale cóż :D za tydzień jest omawiany poród :) miło spędziłam 1.5h !

ac09c1a1ebef16bd408615537917c4ae.jpg

9179c2671e1b394ace6804bda1fe8b3e.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
No tak marzec mi wychodził na początku, potem wg usg 29luty ale mowiłam źe zacisne nogi,ale cc zawsze jesrsxybciej niz termin usg. Mam nadzieję że mnie nie wygonicie z marcówek bo na wątku lutowym nie jestem wogóle w temacie....najwyżej będę tajniacko Was czytać

Do góry