reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

witam porannie,
oddałam troszkę krwi na badania, zjadłam śniadanko. Odchaczyłam kilka pracowych tematów, poczytałam do u was i wracam do kochanej pracy. kuje mnie z boku mimo no spy. juz nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty.

czekamy na wiesci dzis wizytujących

reklama
Heven bidulko współczuję bólu brzucha, ech ta Pani uczycielka okropna masakra jakaś z nią.
Ja dzisiaj usłyszałam jak kolegi syn dostał nieprzygotowanie z wf bo nie miał białek koszulki ????

KasikP to mam nadzieję że tym razem zupa wyjdzie, miałam pisać właśnie o tej Listerii bo to o nią chodzi w serach pleśniowych.

Natalka osobiste pomieszczenie jak to brzmi dumnie normalnie szycha na uczelni jesteś.

Kobita biedaku przykro mi, że taki problem ze snem i z brzuchem ja jak na razie nie panikuję z brzuchem bo się uspokoiłam po wizycie ja połówkowe mam w piątek czekam, dosłownie przebieram nogami.

Kradz piękny płaszczyk, bardzo mi się podoba ja mam pożyczony od Mamy też jak będzie chwila zrobię fotę i wstawię.

Zarunia ech CI Twoi sąsiedzi współczuję Ci na Maksa kochana, w kosmos takich wysłać

Ja znalazłam nową rozrywkę jak już nie mogę siedzieć chodzę sobie po schodach góra dół muszę bo biedny maluszek zgniatany przez mamę niemiłosiernie.

kradz świetny płaszczyk :) ja wyczaiłam płaszcz w lidlu więc w poniedziałek będę walczyć:-D stwierdziłam, że mając dzidzie nie mogę już wyglądać ciągle jak nastolatka w bluzach i jeansach :):) Oby prognozy pogodowe się sprawdziły bo wybieramy się do Krakowa na 3 dni więc słonko przybywaj :)

Żgutek jak ja ich wyślę z kosmos to będziecie mi paczki wysyłać wiecie gdzie :-D Jutro idę z Waldkiem ponownie do spółdzielni bo ostatnio nie potraktowali mnie powaznie. I szacun za chodzenie po schodach :) Ja u siebie mam widnę ale jak odwiedzam znajomych to ledwo się już wtaczam na 3 piętro :):)

zarunia, wybacz ale takiego mam smaka na tę sałatkę że padnę. No i na bigos. Od wczoraj o niczym innym nie myślę :p co Ty masz z tymi sąsiadami? No normalnie bombę podłożyć chyba Ci pozostaje? :D
kradz, śliczny płaszczyk, lubię taki krój, tylko ja bym musiała znaleźć taki ze stójką na szyi bo mi marznie dekolt bardzo szybko, więc zwykle mam opatulony gigantycznie długi szal wokół szyi ;)
żgutek, ty niedobra mamo, dziecku miejsce ograniczać? :) dobrze wyciągnąć nogi na krześle i lekko się oprzeć do tyłu. Ale chodzenie to też dobra opcja, rozruszasz mięśnie :)

ana wybaczam:-D dzięki Tobie w ogóle przypomniałam sobie o tej sałatce i będę męczyć mojego kucharza żeby zrobił mi całą miche :):) a sąsiedzi ehh......szkoda nerwów na debili i właśnie obmyślam z Lilką słodką zemstę :-D

Witajcie!

Sałatka jarzynowa z bigosem - byle do świąt :) Uwielbiam! Choć dziś rano znalazłam michę takiej sałatki w lodówce... Kochana mamusia :D

Pogoda od poniedziałku byle jaka... Musiałam się przywitać z moją czapką, poranki bywają już nieprzyjemne. W weekend wesele znajomych, mam nadzieję, że będzie cieplej. Ale i tak nie mam w co się ubrać! Dziś przekopuję szafy w poszukiwaniu czegoś, co by się mogło nadać/w co wlezę ;)

Odnośnie fotela - to ja bym chciała sobie kupić taki worek sako, jak największy. Podpatrzyłam kiedyś na szkole rodzenia i mi się spodobał :)

Żgutek, dobry pomysł z tych chodzeniem po schodach. :tak:

Ana, zimą i tak szal lub apaszka to u mnie obowiązkowy dodatek, bo też jestem zmarzluchem :-)

Zarunia, kiedy jedziecie do Krakowa?, bo my się wybieramy od przyszłej środy, na dwa dni Kraków, a kolejne dwa gdzieś w Pieniny chyba, ale jeszcze myślę gdzie dokładnie :-D Też mam nadzieję, że pogoda dopisze :tak:

Zarunia O nie kochana ja do domu nie wchodzę po schodach bo mieszkam na 8 pietrze ale może to też jest opcja. Ja to uskuteczniam w pracy J

Ana wy znów o bigosie idę w takim razie do bufetu zobaczyć czy nie mają bigosu a jak nie mają wezmę sobie radzieckie pierogi albo placki ziemniaczane J
Nogi prostuję odginam się aż mi głupio tak siedzieć ale no nie będę zgniatać maluszka.
Poza tym to boli jak tak siedzę.

reklama
kradz, świetny płaszczyk ! Ja planuję nie kupować bo zawsze musiałam kupować większe ze względu na biust :p Mam nadzieje, ze sie zmieszcze w swoje dwa :p

Dziewczynki, wczoraj dopadło mnie przeziębienie, ale dziś to juz masakra. Gdyby któraś z Was też miała katar ( +suchosc w nosie), drapanie w gardle i tego typu początki to polecam serię dla kobiet w ciąży. *spam*- tabletki do ssania, syrop i spray do nosa. Wszystko na bazie naturalnych składników, malina i propolisen. Sprowadziłam od dziadka nieużywany inhalator i do dzieła. Z tego co czytałam Amol też nie jest szkodliwy do zewnętrznego posmarowania, mi zawsze bardzo pomaga pod nosek czy klatke piersiową. Dochodzę do wniosku, że tego typu lekarstwa dla kobiet w ciazy powinny byc jakos refundowane ;/ a dzis miałam iść do lekarza bo 15tego mam wizytę i warsztaty 'Mamo to ja' i bardzo mi na nich zalezy. Nie mogę się doczekac :)))

Natalia, a my się teraz męczymy z tymi stypendiami tylko z tej drugiej strony ;D
Pozdrawiam Was ciepło bo u mnie w Nasielsku brzydko.

Do góry