reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Laski nie mam dzisiaj weny na pisanie!!!!

na obiad zrobiłam barszcz ukraiński...zjadłam dużą męską porcję....i popchnęłam ciepłym lodem!!!!potem zrobiłam galat i czekam aż zastygnie.......boi mam taką ochotę,mąż stwierdził,że szkoda,że niema mrozu,bo już by był gotowy!!!

kurcze laski wy już czujecie ruchy a u mnie bida...przecież byłam u lekarza widziałam serduszko jakby było coś nie tak to by chyba zauważył....a może on nie widział nic????tak mi smutno!!!!

reklama
Agamaja oszczędzam się bardziej więc mam się lepiej

Anulka no co za Psiekrwie okropne jak mogły Anulkę ugryźć
Heven kochana poczujesz ruchy wkrótce, ja od wczoraj mam mocniejsze kopy w pęcherz nie powiem, że lekko nie boli, ciekawe jak będzie większy jak wtedy to będę czuła
Ja też już padam na ryjek
Zarunia kciuki za wizytę
Mam nadzieję że dzisiejsze wizyty udane

Z@t mam nadzieję, że córeczka ma się dobrze. Super, że piesek się odnalazł. Nie wiedziałyśmy co się z Tobą dzieje tak długo nie pisałas. Moderowaniem nie zawracaj sobie głowy. Iman zgłosiła się do pomocy. Ogarnęła listę marcóweczek, a ja regulamin i dział zamknięty.

Agamaja mam nadzieję, że szybko Ci włączą dostęp. Chociaż ostatnio z działem zamkniętym trzeba było czekać ponad tydzień, ale będę się przypominać Admince.

Dobranoc :*
Długi dzień za nami. Dzidzia dała się poczuć tatusiowi :)

Z@t, mam nadzieję ze z córeczką lepiej.

Co do literek to faktycznie mogłyby się kurzyć. Ale są sliczne :)

Heven, nie smutaj! Ode mnie przytulas. Co do ruchów ja dopiero zaczęłam czuć delikatne musniecia.

Zarunia, kciuki za jutrzejsza wizytę! &&&

Anulka od jutra obiecuję grzecznie i sumiennie się obijać :)
Anulka, Żgutek, kradz dziękujemy za kciuki Na pewno się przydadzą :) Jako marcowe cioteczki proszę trzymać kciukasy żeby była Lileczka :)

dzięki dziewczyny..ale i tak mam doła...ehh idę spać,bo ryczeć mi się chce....do tego mój małż...:sorry::sorry:

Zarunia kochana trzymam kciuki!!!!

reklama
A te twardnienia można pomylić z wzdęciami:p? Możecie się śmiać, ale mój brzuch raz jest całkiem normalny a raz jak w ósmym miesiącu. Do tej pory byłam pewna, że to gromadzące się gazy i wzdęcia, a teraz to już zaczynam się bać:D

Co do cytrusów też wiele osób mnie pouczało, że nie powinnam jeść, ale doczytałam, że trzeba je ograniczyć dopiero w ostatnich tygodniach. Mi niestety przez pierwsze kilka tygodni ciąży nic nie wchodziło oprócz pomarańczy i pomarańczowego soku i trudno... Bardziej mnie dziwiło, że nie można jeść tuńczyka... A akurat sądziłam, że jest w ciąży zdrowy.

Pomelo?!?!?! Gdzie gdzie, już są? Co roku ogarnia mnie ten szał:D Każdego dnia procedura obierania:)

Pozdrawiam

Do góry