reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

O rany, ale naskrobałyście...
Współczuję rotawirusowcom. Masakra, ja przeży to z Igorem jak miał 1,5 roku, z tym, że wylądowaliśmy w szpitalu niestety...

Wiecie, że ja na cytrusy nie mam ciśnienia? Bardziej winogrona, melony i arbuzy. Więc nie muszę biegać za pomelo, ha, ha. Ale że nie można jeść w ciąży cytrusów to nie słyszałam, przy karmieniu jak najbardziej.

Co do słonka, to wysłałam każdej z was, może gołębie niektóre zboczyły z trasy? U mnie dziś 32 stopnie... Uff...

Ja to jeszcze nic dla dzidzi nie robię. Póki co łóżeczko będzie stało w sypialni naszej. A i łóżeczko na strychu jeszcze. Zrobi się. Pare miechów zostało na szczęście.
Płaszczyk muszę sobie sprawić na jesień...

Mam wrażenie, że brzuch mi nie rośnie wcale ostatnio...

reklama
Dziewczyny witam! Ostatnio przezywalam koszmar który mam nadzieję już się skończył, nerwowka, stres, niemal czarna rozpacz. Masakra! Mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
Co do twardnien to mam w tym temacie ogromne doswiadczenie:-S w pierwszej ciąży od 12 tc co cchwila stawiał mi się brzuszek, 5 razy byłam na ip, brałam multum leków rozkurczowych ale nie pomagały, lezalam plackiem a it ak twardnial. Co dwa tygodnie chodziłam na wizytę żeby usłyszeć ze jest ok, szyjka ok. U mnie to było błędne koło, skurcz powodował stres a stres powodowal skurcze i tak całe dnie. Cała ciąża to był jeden wielki skurcz. Podobno chude tak jak ja wtedy dziewczyny mają z tym problem. W drugiej ciąży nie miałam takich problemów, brzuszek twardnial normlanie co jakiś czas, teraz też twardnieje ale się nie martwię bo wiem że u mnie to nie generuje skracania szyjki. Skontrolujcie to raz czy dwa u gina i nie martwcie się bezbolesnym twardnieniem

Cześć marcóweczki mam problem bo ostatnio zauważyłam że z jednej piersi wieczorem leci mi jakby mleko a to dopiero 19 tydzień więc chyba jeszcze za wcześnie martwię się że coś jest nie tak:-( to moja pierwsza ciąża więc liczę na wasze rady i z góry dziękuje za pomoc

Roni, trzymaj się cieplutko, współczuję. :*
Kradz, jak zobaczyłam jeden z tych napisów, z Marysią, to stwierdziłam, że musimy to mieć. :-)
Anulka, ale dużo słonka przysłałaś! Dziękuję! :tak:
Dobra, uczelnia załatwiona, wieczorem wypad ze znajomymi. Tak padłam po obiedzie, że zapomniałam wziąć witaminki, sklerotyk ze mnie. Uwielbiam moich wykładowców. Tłumaczę, że ciąża, że może mnie nie być. Kobieta na to "Proszę pani, ja mam dwójkę dzieci. Nie ma sprawy, jak coś się dzieje, to odpoczywać." ;-)

Micela ja mam straszne problemy ze spaniem, prawie co noc śpię na raty.

Konwalianka cudowny pokój ! Co do literek to oglądałam coś w tym stylu na allegro. Sama talentu raczej nie mam, więc nie porywam się na literki własnej roboty.

KasikP my często wyciskamy sok z pomarańczy i grejpfruta.

Roni bardzo współczuję i życzę zdrówka.

Margerrita najlepsze życzenia dla synka!

Kradz
super te literki J Ja też podobne oglądałam.

M.T.A.W witamy nową marcóweczkę J W wolnej chwili zapoznaj się z regulaminem i wpisz na listę marcóweczek.

Z@t cieszymy się, że wróciłaś. Sprawdź proszę wiadomości prywatne.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry