reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Karola, życzę dużo zdrowia. :*
Z@t, oby już było dobrze. :)
Żgutek, idź Ty kobieto na to l4 już, bo się zamęczysz! :)
Zarunia, kciuki za wizytę i za Lilkę! &&&&&
Anulka, złośliwe paskudy, aż tam zawitały? Też mam takie napady smakowe. Teraz bym zjadła smażoną cebulkę, taką jak do wątróbki! :D

Nadaję spod kołdry i zaraz zasnę. Dziewczynom na fb już pisałam, że jak będzie potrzebna pomoc w moderowaniu, to może się nadam. :)
Dobranoc!

heven nie martw się, na każdą z Nas przyjdzie czas. Każda poczuje kopniaki :-*

Zarunia trzymam kciuki za wizytę &&&&& :-)

My skończyliśmy oglądać transformersów i czas się chyba zbierać do spania :-)

Dobranoc dziewczyny :-)

Dziękuję! Kochane jesteście. U mojej córci nie można było znaleźć przyczyny bardzo dużej anemii kta co badania się ciut pogłębiała. Do tego gorączki dostała, często dostawala ot tak bez przyczyny. I to było bardzo niepokojące. Ostatecznie jak wykluczyli wszystko co najgorsze, zwalili na alergię i wróciłysmy na leki. I byłam tak zakręcona potem ze wychodziłam z domu i nie spradzilam czy Maja jest w domu czy ogródku i zamknęłam taras j do sasamochodu z dziecmi. Ona była w ogródku, okrążyła osiedle i musiała widzieć jak odjezdzamy i poleciała za autem, przez 5 godzin siedziała jak sphinx pod apteka będąc pewną ze tam jesteśmy, nie reagowala na ludzi wpatrzona w drzwi, w końcu babka która następnego dnia wieczorem znalazła ogłoszenie i zadzwoniła do mnie, zadzwoniła po straż miejska która odwiozla Maję na paluch.
i tyle. W poniedziałek mam wizytę u gina więc może wrócę w temat ciąży, póki co kopniaki przypominają o tym że ktoś tam rośnie :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Żgutek na zwolnienie! Dopiero odczytałam Twoje wpisy. Pamiętaj maleństwo najwazniejsze ;)

Heven ściskam ! Mam nadzieję , że dzisiaj będziesz miała lepszy humor.

Karola dużo zdrówka! :)

Udanego dnia wszystkim i kciuki za wizyty &&&

Dzień dobry!

Anulka, melduje że gołąb w końcu doleciał i właśnie jem śniadanie i słoneczko zaglada przez okno. Oby tak było przez cały dzień :)

Jeszcze raz Zarunia &&& za wizytę i za Lilkę :)

Miłego dnia dla wszystkich! :)

reklama
Hej dziewczyny nie mam sily nawet na pisanie na forum przez ten brak snu tylko was troche podczytuje...chodze jak zombie,w pracy nieprzytomna,chodze spac po 21,bo padam a potem budze sie przed 3 I nie spie do 6...I jeszcze porcelana wczoraj w pociagu..zyc nie umierac normalnie. Kciuki za Lilke Zarunia!!!

Z@t ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!

Patrycja a jak sobie radzisz z tym spaniem?

Kradz u mnie pochmurno,wykorzystaj dobrze piekny dzien!!

Heven nie smutaj ja tez nic nie czuje!!

Zgutek marsz na zwolnienie!!! A jak nie to chociaz sie nie przemeczaj !!

Do góry