reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry :)
My juz wyspane za oknem szaro buro zaraz zrobimy sobie sniadanko :)
Heven nie martw się ruchami wogole może masz łożysko na przedniej ścianie jak ja i dlatego nie czujesz ruchów. Mi pani doktor powiedziała ze nawet do 22 tyg mogę ich nie czuć wiec uszka do gory ;)

reklama
Dzień dobry Brzuchatki kochane

Zarunia kciuki za Lileczkę i za badania

Xenian ja właśnie tak miałam że mega twardniał robił się duży,bolał, nie załatwiałam się wtedy 3 dni przeginałam też trochę z pracą i dużo stresu miałam. Brzuch mi się do tego stawiał, lekarz kazał brać nospę ja brałam espumisan. Brzuszek zmalał, skontrolował wszystko i jest ok. Lepiej zawsze skonsultować takie bóle ale nie koniecznie to coś złego
Karola biedaku zdrówka

Dziewczyny martwię się o Charlie, Kordosię, Kartaginę, Rurkę, Basidrak i o inne które dużo pisały wcześniej mam nadzieję że jest ok. Agaawa pewnie zapracowana jest dlatego nie pisze.

Natalka, Patrycja pójdę pójdę bo dzisiaj znów 2 x rano porcelana makabra ale to tak jak mówie nerwowo a nie ciążowo 14 pójde pogadać i mam nadzieję, że od środy 15 będę się w domu inkubować. Proszę 3 mam kciuki żeby 14 się zgodził.

Z@t dobrze że z córeczką się wyjaśniło i że piesek się znalazł buziaki kochana

Kradz do Mnie też doleciał od Anulki gołąb i od poniedziałku pięknie.

Miłego dnia wszystkim bez dolegliwości, zmartwień, chorób.

Buziaki

Hej dziewczyny. Ja dziś mega niewyspana. Mój syn pajęczak (długie to i chude) postanowił wykończyć mnie w nocy. Śpi teraz między nami i uwziął się dziś na moją stronę. Rany, ile ja dziś w nocy kopniaków dostałam, albo zarzutów ręką, parę razy z łokcia... Masakra. Ot dlaczego nigdy nie lubiłam spać z dzieckiem. O ja wyrodna... Jak Igor czasem przyjdzie do nas do łóżka, to ja się zawijam i idę do jego pokoju. Bo mojemu M nic nie przeszkadza, tak mocno śpi...

Kciukasy za wizyty, słonka ładnego i miłego dzionka.

Powodzenia na wizytach i odpoczywać. Nie przeginajcie z pracą ;-)
U nas też śliczna pogoda, ale z rana chłodno. O 8-mej 5 stopni.
Ja się dziś z domu ruszę i po targu połażę. Może tego fikuśnego cytrusa znajdę? I nowe majtki :-p haha
Taki mix :-)
To do potem kochane :-D

Witajcie,
I u nas słonko świeci.
Dzisija mój przedszkolak został w domu więc będzie wesoło.

Haven nie martw się o te ruchy, ja też nie czuje, a to moja druga ciąża i niby powinno być wcześniej coś czuć ale na razie cisza .
Karola dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku.
Z@t dobrze że już się troche wyprostowały sprawy u Ciebie no i dużo siły życze

Wszystkim mnóstwo słoneczko i dobrego dnia

dzień dobry:) wreszcie piątek i weekend tuż tuż:)) tak marzę o odpoczynku bo przeziębienie mnie dopadło:(
trochę marudze w pracy ze nie chce mi sie tu siedzieć ale w sumie na L4 tez nie chcę iść, nie lubie siedzieć w domu bo świra dostaję i wymyślam jakies głupoty do nowych zmartwień... a tak to w pracy nie ma czasu myśleć o głupotach:)) więc tak myślę że jak z ciążą będzie wszystko ok to bede chciała pracowac jak najdłużej się da... no ale to się okaże jeszcze;)

z@t dobrze że wszystko sie jakos poukładało :)
no i kciukasy za wizyty dzisiejsze :-)

Jak dobrze Was mieć:-)
U nas też zimno, prawda Patrycja?:-)mam nadzieje że się rozpodzi.
Korzystając z chwili wolnego jadę na zakupki, muszę spodnie kupić bo wszystkie z poprzednich ciąż spadają ze mnie a wieczorem babski wieczór się szykuje. Co by się ttrochę odstresowac.

Dzień dobry ;)
Dzisiaj mam lekkie mdłości. Może dlatego, że nie jadłam rano bo na 10:00 umówiłam się z przyjaciółką na śniadanie...

heven, ja też nie czuję ruchów... myślałam, że synek zacznie dawać o sobie znać, a tu nadal nic. Pewnie parę tygodni i nasze bobasy już będą fikać :)
Żgutek, dziewczyny może mają dużo na głowie... a może nie wchodzą już na forum. Nie wiem :) ja tam się uzależniłam i jak tylko mam jakieś pytania to do Was najpierw :p

Dzisiaj nie ma zajęć więc odpoczywamy. A jutro? haha nie uwierzycie, mimo mojego zwolnienia muszę iśc na 2-3 godziny do pracy! Dla mnie to jakaś parodia, ale co mam zrobić. To akcja promocyjna u mojego klienta, którą zajmowałam się wcześniej i jak przyszło do dnia promocji to nie ma komu jechać. Mój szef osobiście mnie zastąpi, ale druga osoba potrzebna. Inni się wypięli :/ idę z szacunku dla szefa, ale od poniedziałku po pierwsze nie spędzam godzin przed kompem pracując i odbierając telefony, a po drugie gdy ktoś coś potrzebuje w firmie to nie do mnie z tym proszę... wkurzyłam się strasznie.
Mimo wszystko udanego dnia :) ja dostałam fajne słonko od Anulki więc dziękuję i zamierzam korzystać :)

reklama
Micela nie radzę sobie.. Dzisiaj przespałam prawie całą noc, ale to ze zmęczenia. Zacznę chyba chodzić na spacery przed snem, może pomoże.

Żgutek ja też się martwię i zastanawiam co z dziewczynami.

Do góry