nowaewa
Fanka BB :)
ja tez jestem marcowa mamuśką mam termin na 5 marca i nie mogę się już doczekać maleństwa
Jestem nowa ale chyba mogę Ci powitać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez jestem marcowa mamuśką mam termin na 5 marca i nie mogę się już doczekać maleństwa
Anulka marcowa no mile mile :-). tutaj u lekarza, w urzedach, aptece czy nawet w sklepie jak sie ma elektroniczna karte klubowa to zawsze pytaja o numer personalny. po tym identyfikuja czlowieka. ten numer zaczyna sie od roku. zawsze jak mowie 77 to jest chwila ciszy po czym pytaja 87? a ja niestety musze zaprzeczyc ;-)
mdli mnie dzis koszmarnie... ble. czasem mysle, ze miloby bylo sie spotkac z porcelana moze by ulzylo... a tak mdli mdli mdli i mdli. z rana do wieczora. niejedzenie nie pomaga i jedzenie tez nie pomaga