reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Super, że wizyty się udały.
Co to za dezercje :-). Dwa fora lutówki i marcówki Patrycjo ależ się napiszesz.
Dzidziuchy rosną niedługo będzie trzeba założyć wątek mój brzuch jest coraz większy i foteczki powklejać:happy:.

reklama
Kradz oczywiście, że zostaję z Wami :) dobrze mi tutaj.
W miarę możliwości będę i tu i tu.
Na lutowym mam dużo czytania do nadrobienia.
A co do zdjęć brzuszków to świetny pomysł.
U mnie już troszkę widać, chociaż waga mi się nie zmieniła.

dziewczyny wasi mężowie,partnerzy chociaż z wami idą na usg...a mojego męża nie namówię ....to moja 3 ciąża i nie był ze mną w gabinecie ani razu:confused::confused::confused::confused:

Z@t, Patrycja, Kasik, gratuluję i cieszę się, że wasze maluszki rozwijają się prawidłowo i serduszka biją mocno.
Fajne są takie dobre wieści.

Ana, ty jutro?
A ja w środę.
Jutro już do pracy, koniec urlopu. W czwartek poinformuję szefostwo. O ile wszystko na usg wyjdzie dobrze... Dziwnie mi przez to, że tak dobrze się czuję...

Heven serio? A czemu tak? Mij to by wszędzie ze mną lazil. Juz chce w srode do poloznej isc chociaz to tylko rozmowa i lwpiej niech idzie spac bo po nocy w pracy będzie padnięty. Na usg tez sama bylam ale tez chcial isc...

Patrycja wow to ty bedziess pierwsza hehehe to ile dzidzius ma cm?
Z@t dzidzius juz duzy superrr!:)))
Mam pytanie z innej beczki jak kochacie sie ze swoimi partnerami/mezami czy czujecie swoja macice?ja mam tak ze stawia mi sie brzuch,twardnieje mi, to chyba taki lekki skurcz mija po kilku sek ale czuje dyskomfort i coraz zadziej kochamy sie z mezem bo stresuje mnie to,macie tak????

reklama
Sealpup nie wiem tak do końca...myślę,że chodzi o to,że może jakieś pytanie nie na miejscu zada albo nie czegoś tam nie zobaczy!!!!albo,że będzie mnie badał przy nim...nie wiem..ot co

Do góry