reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Z@t dzieki :) szok straszny naprawde zylam sobie normalnie tymbardziej z wysoka prolaktyna ok.1200, ale pewnosci, ze nie jestem w ciazy zrobilam test i tu taka niespodzianka :)

Charlie20 gratulacje !!

Witam wieczornie :-)
Witam kolejne mamysie ;-) Fajnie coraz wiecej nas jest :-D
MisiaMonisia pamietam ze po poronieniu pomoglo mi pozbierac sie po stracie ale jak zaszlam w kolejna ciaze to stwierdzilam ze lepiej tam nie zagladac przynajmniej na samym poczatku ciazy bo te wszystkie wiesci o kolejnych stratach bardzo przytlaczaly i dolowaly wiec moze lepiej jak tam przez jakis czas nie bedziesz zagladac zebys sie nie zasmucala tymi przykrymi wiadomosciami.

witam witam kolejne mamuśki!!!!!!!!!!!:-D:-D

Pamietacie jak zadalam pytanie dotyczace bliźniąt?:confused: hmmmm tak naprawdę to nie chciałam pisać wprost o moich głupich przeczuciach.....ale odkąd zdecydowałam się na tą ciążę gdzieś z tyłu głowy tli mi się że urodzę bliźnięta..... nie pisałam o tym, żeby "nie wywoływać wilka z lasu" chyba hahah:-D:-D noooo ale na nic się to zdało.... wczoraj byłam na wizycie...po 17 mnie przyjął... od razu po telefonie jechałam do niego na złamanie karku.....iiiiiiiii..............sąąąąąą..........moje D W A pęcherzyki!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
sorki, że wczoraj nie napisałam, ale musiałam się pozbierać!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Póki co moją reakcją jest jedynie histeryczny śmiech....................a wszyscy myślą ze to z radości :szok::szok::szok: jestem przerażona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLIŹNIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za 3 tygodnie wizyta....... gin powiedział, że się okaże czy dwa przetrwały, bo to baaardzo wczesna ciąża.... i wszystko może się okazać......

Charlie... co do objawów..... : od ponad tygodnia już mam co też jest dziwne bo to naprawdę wczesna ciąża no ale mam: mdłości, bóle podbrzusza, rwie mnie w pachwinach, cycki najpierw bolały teraz tak pieką podszczypują, słabo mi , kręci mi się w głowie non stop bym spała w dzień...... masakra to chyba najgorsze jest! a od jakiś 3 dni problemy ze snem nad ranem od 4-5 nie mogę spać... czyli klasyka objawów w moim przypadku...a na samym początku jakieś drgawki miałam ale póki co trochę przeszły.

Ostatnia edycja:
Rurka o rany! :) ja tam wierze w przeczucia. Zawsze wiem kiedy jakas kobieta jest w ciazy i zwykle trafnie przewiduje plec. W ciazy z synem od początku byłam przekonana że chłopak teraz myślę że dziewczynka chociaz przeczucie slabsze bo akurat bliska mi kolezanka dowiedziała się że będzie miala dziewczynkę (co zreszta obstawialam) wiec może jestem pod wpływem tej wiadomości. W każdym razie nie panikuj masz czas zeby sobie to w głowie poukladac. Dacie rade!

Ja z rzeczy szału nych kupilam sobie mnóstwo ciuchow na wyprzedaży w Mothercare. Powinno do grudnia starczec. :)

Gratuluje bliźniaków ;) super sprawa ;) a ja mam pytanie ,bo wczoraj wieczorem robiłam test i wyszedł tak ImageUploadedByForum BabyBoom1405149361.784726.jpg a dziś rano i prawie niewidoczna jasniitenka kreska . Chyba rano powinno wyjść dokładniej co ? Ale piłam na wieczór dużo wody ,wiec moze dlatego ? To chyba nie jest jakaś oznaka spalania hormonu ?;(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405149361.784726.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405149361.784726.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry