reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Rurka, obawiam sie tego samego co Ty, ale mam nadzieje, ze bedzie tylko jedno ;) gratulacja kochana, ale wcale się nie dziwię, że jesteś przerażona, ja jestem tak wystraszona jednym, a jakby były dwa to już w ogóle :D Kurde Charlie nie znam się, ale może lepiej robić rano...Ja robiłam o 23 i wyszła jakby ktoś markerem maznął, zależy od organizmu, nie martw się na zapas :) A ja objawów żadnych, oprócz lekkiego bólu w podbrzuszu, zero mdłości, a do łazienki mogłabym w ogóle nie chodzić..Zobaczymy jak będzie później

reklama
Tez nie mam mdłości .. Boje sie ze tak kreska wyszła jeszcze słabsza niż wczoraj ;( moze ktos tak miał i wszystko było dobrze ?;(((

ImageUploadedByForum BabyBoom1405152354.310501.jpg a to dzisiejszy test

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405152354.310501.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405152354.310501.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 71
Witam wszystkie nowe mamuski ;)
Rurka GRATULUJĘ ! ale nowina, nic dziwnego, że jesteś w szoku, taka wiadomość... ;) Nosisz w sobie podwójne szczęście.
Charlie może kreska wyszła jaśniejsza rano, bo robiłaś test innej marki niż wczoraj wieczorem? Jeżeli się martwisz, to może zrób badanie w laboratorium - betę, a potem ją powtórz i zobaczysz, czy dobrze przyrasta?

Charlie20 jesli wstawalas w nocy na siku czy pilas wode a rano robilas testa to moglo to miec wplyw na test ale tak jak pisze majowkaa jesli sie martwisz to idz na bete i sprawdz jak przyrasta ;-)

Z dolegliwosci to mam mdlosci czasem,cyce obolale no i zmeczona jestem na maxa i spac moglabym caly czas :tak:

charlie!!!! spokojnie!!! wszystko ok!! ja robiłam 4 testy... co dwa dni... też myślałam że będzie ciemniała kreska... a było różnie... raz mocniej raz słabiej... też się martwiłam!! poleciałam więc na beta hcg... wyszło 287 Uml/ml!! nic się nie martw jest wporządku! ps.. moja ostatnia kreska była najjaśniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aa! ostatnie dwa testy tej samej firmy i to w jednym opakowaniu... i co?? w sobotę rano wyraźna druga kreska... w poniedzialek rano prawie niewidoczna!!!!..... Charlie... jesteś w ciąży na 100% tyle że wczesnej! nie bój nic.... ja przyrostu bety nie robiłam... szkoda mi nerwów... co ma być to będzie...;) ale jeden wynik bety zrobiłam, żeby watppliwości zwiazane z testami rozwiązać...

Ostatnia edycja:
Sabrina moim dominującym objawem jest właśnie senność. Nic innego mi tak nie dolega. Jak jestem w pracy to ok godz. 10 się zaczyna i kryzys trwa do ok. 14, po 14 to tylko myslę o tym, że jeszcze 1.5 h i do domu. I tak jakoś leci dzień za dniem.
Dziewczyny ja we wtorek mam pierwszą wizytę u lekarza - nie mogę się doczekać i zaczynam się stresować, czy na pewno wszystko będzie ok.

Dni plodne mialam od 25 czerwca do 2 lipca chyba. w Tym czasie z moim mezem przytulalismy sie wlasnie 25,28,29,30,31,1,2.
Czyli na pewno jakos w tym czasie dzidziulek powstal :p
I liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki 14 czerwca ciaza liczy sie jako 4-tygodniowa ?
I czy nie jest za wczesnie zebym w srode szla do ginekologa?
cykle mam okolo 30 dniowe..powinnam okres dostac jutro (ale pewnie nie dostane) :D:D:D

reklama
majowkaa sennosc jest meczaca,wstalam rano i bylam zmeczona no normalnie oczy mi sie same kleily a kolo 13 to zazwyczaj ide sie polozyc razem z synkiem bo inaczej bym nie wyrobila do konca dnia:confused:
Charlie20 w ta srode pojdziesz do gina,tak?? wiec duzo sie pewnie nie dowiesz na tej wizycie jedynie lekarz potwierdzi Ci ciaze bo wtedy to jeszcze pecherzyk bedzie tylko widac,bo cos wiecej to mozna zobaczyc juz tak w 6tygodniu a i nawet w tedy serduszko bijace ;-)

Do góry