reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Ssabrinaa w srode najblizszy termin kiedy ginekolog przyjmuje i w poniedzialek bede dzwonic i sie umawiac prywatnie :)
Zawsze gdy zadzwonilam mimo nawalu ludzi znalazl czas :) Najlepsy ginekolog w miescie :)
Chociaz potwierdzi ta ciaze i powie co dalej :) porobie wszystkie badania zeby sprawdzic czy wszystko ze mna ok na pewno :) :-D:-D
Mój P dzisiaj się śmiał i mówi, że według jego obliczeń dzidziuś urodzi się na naszą rocznicę ślubu:) i dla niego to najpiękniejszy prezent :tak:

reklama
charlie no to fajnie jesli zalezy Ci tylko na potwierdzeniu i pogadaniu no to warto isc na pewno zleci Ci mase badan no i da Ci jakies rady co wolno a co nie i cos na temat witamin itd ;-) a kiedy macie rocznice bo Ja imoj A tez mamy 21.03 bedziemy obchodzic 6 rocznice a do tego moj A ma urodziny 1.03 wiec to taki bedzie szczegolny miesiac dla nas bo jeszcze bobas dojdzie :-D

edit:
Wrzuce wam filmik o ciazy jest bardzo fajny i sporo mozna sie dowiedziec ale on jest po angielsku po polsku nie znalazlam takich.
https://m.youtube.com/watch?v=J5TJfZUAETA

Ostatnia edycja:
Charlie przecież to wyraźna kreska :) u mnie to dopiero było cień cienia :p na zdjęciu to nic widać prawie
Moje grudniowki mówią ze tak na chłopców miały ;)

Ja do ginki na pon. Idę, mam nadzieję ze przyniosę dobre wieści

charlie słaba kreska bo mega wczesna ciąża... ja owu miałam 25 czerwca....
Jeśli Twój ginekolog ma dobre USG to na pewno zobaczy pęcherzyk ale nic więcej

wiem Rurka ze nic wiecej nie zobaczy ale przynajmniej dam mi troche rad jak dalej o siebie dbac i sprawdzi ten pecherzyk :)

Charlie lekarz na pewno potwierdzi ciąże i zaleci następna wizytę za 2 tygodnie. Ja w pierwszej (donoszonej) ciąży własnie tak zrobiłam, poszłam potwierdzić ciąże, na usg zobaczyłam tylko pęcherzyk, a za dwa tygodnie już zarodek z bijącym serduszkiem. Dlatego obecnie przy następnej ciąży, zapisałam się po 6 tc. Choć obecnie się stresuję i nie mogę się doczekać wizyty.

reklama
charlie... wiem wiem... dlatego ja byłam wczoraj... a to moja 3 ciąża :-D:-D co do wytycznych żywieniowych itd... to już na pamięć znam ale chciałam zobaczyć kropka w macicy... co by się uspokoić :tak:

Do góry