reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny.. My już. W domu.. Troche powalczylismy w nocy, ale pierwsza już za nami... ES. Mial juz dzis do pracy iść ale mnie tak ten szew boli ze nie poradzę sobie sama... Strasznie sie podlamuje tum bo boli niesamowicie nie mogę niunia wsiąść na ręce.. A jeszcze od przedwczorajszej nocy maly nie zrobil jeszcze kupki.. Tylko pruta ... Ulewa mu się wszystko to normalne ze tak dlugo nie ma kupy????

Ostatnia edycja:
To normalne!! Tak samo z sikaniem noworodki mają. Nic się nie martw jak zacznie robić to nie nadązysz pieluch zmieniać :)
Ale ten szew ze aż tak Cię boli może źle założony? Czy co? No boleć trochę musi ale żeby aż tak ... poobserwuj się jak ból nie będzie się zmniejszał to idź może do lekarza ?

Moja mordeczka właśnie kima obok :) dzisiaj spala od 22 do 4 i od 4:15 do 6 o 6 wzięłam ją do siebie dałam cyca i śpi dalej :)

Rurka.. No ten szew mam poprostu duży.. Mam tam chyba z 10 szwów.. I gdzies mi pękło jeszcze do odbytu tam gdzie miałam tego hemoroida.. W szpitalu jeszcze bylo znośnie ale wczoraj weszłam po schodach .. I masakra.. Troche mi spuchlo czuje... Wzięłam maly apap moze choc troche przejdzie...

ake mówisz ze z tymi kupkami to normalne.. Mam nadzieje.. Bo nawet Sylwek sie zaniepokoił na to on dzis w nocy miał. Głowę na karku i robił wszystko żebyśmy z Rafalkiem nie plakali..

Ale ciesze sie go mleko juz mi kapie samo.. Juz nauczyłam sie używać tych nakladek.. Powoli uczę małego jak ma mi pomagac żeby się najeść.. Z tym juz wyluzowalam.. Naszczescie..

No ja w domu. Nic sie niedzieje. Boli mnie tak lekko brzuch robi sie tez twardy a po za tym nic. Jutro jade do szpitala bo i tak mam na jutro termin. Zobacze co mi powiedza.ale juz bym chciala rodzic. Wszystkie jestescie juz po a ja jeszcze z brzuchem.

Kupy to i dopiero w 6 dobie mogą się rozbujać :) a teraz jak mleko przybrało i zacznie jeść to się zacznie :) nie bój nic ;-)
Sofi no ciekawa jestem czy zdąży się samo rozbujać :) ale ty to już jedną nogą rodzisz ;-)

reklama
Rurka teraz z małego karmilam to czułam pod reka jak mu tam w brzuszku sie przelewa.. Mam nadziwje ze naprawde pójdzie i będziemy się juz tylko cieszyć!!!

Aaaa i znalazłam źródło tego niesamowitego bólu.. Dziewczyny nareszcie sie wykupalam...!! Mój organizm poddal sie strachowi i samo wyszlo... I co bol jak reka odjal..! Teraz to boli juz tak normalnie jak po szyciu.. Ale ulga! Uf.....

Sofi.. Ja to trzymam kciuki caly czas za was! Jestem pelna nadziei... Wiesz u mnie to zaczelo sie bez jakiegokolwiek bólu nnagle... Tylko brzuch miała spięty ale czułam sie normalnie.. Juz się poddałam ze w ogóle bedzie chcial wyjść o czasie :) a tu pyk i poszlo ..

Do góry