reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Jeju, gratulacje!!!! I jak ładnie poszło! Jak znajdziesz siłę to napisz dokładniej jak to było. I zagladaj tu czasem, nie zostawiają mnieeeeee!!! :-)

No Justynka :-D superrr gratulacje witamy Rafałka

Bachuta a ty jak się czujesz? Ile do terminu masz?

Ostatnia edycja:
Ja mam termin na 28.03 i czuje że zostane tu samaaaaaa... Niestety, jestem przeziebiona, więc samopoczucie takie sobie. I zastanawiam sie jak tu rodzic z zatkanym nosem? :-)

A masz jakieś objawy? Skurcze twardnienia ból jak na okres ?
Ja zaglądam dodam Ci otuchy w te ostatnie dni ;-)

Hej dziewczynki byłam dziś na ktg i zamiast iść we wtorek na wywołanie Pan doktor zrobił mi niespodziankę i jutro na 8.00 mam być w szpitalu na wywołaniu porodu. Wiec Kordianek jutro sie urodzi [emoji1][emoji1][emoji1]. Aknytsuj ogromne gratulacje [emoji1][emoji1][emoji1]

Dzięki, Rurka!!!
Troszkę brzuch twardnieje, parę razy dziennie i pobolewa jak na okres, ale baaaardzo delikatnie. Stresuje mnie to oczekiwanie!

Bachuta zrób ponad 100 pierogów.. Potem niech mąż cmoknie cie w czółko, wieczorem obejrzyjcie powtórkę Celebrity Splash jak Bilgunowi stanął Wacek.. Poplaczcie się z tego ze śmiechu .. Prawie do posiku i gotowe :)

reklama
Bachuta no to grunt ze coś juz się dzieje ;) tak na prawdę teraz to w każdej chwili może się zacząć :-D
Justynka a ty to chyba szybki miałaś ten poród ile godzin skurcze męczyły? A te parte to trochę pomordowały Cię jednak 20-30 min to nie tak mało ... dzielna babo jeszcze raz gratki !!!!!

Do góry