reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

aknytsuJ a kiedy planujecie wyprowadzke??przed narodzinami czy po?
zarunia nie mialam takich bolow jakie opisujesz ani teraz ani w poprzedniej ciazy,skora Cie boli?nie wiem co Ci doradzic na taka dolegliwosc jedynie jesli bedzie sie to utrzymywac przez dluzszy czas a i bedzie bardzo dokuczliwe to najlepiej skontaktuj sie z lekarzem on na pewno Ci cos poradzi na to.

reklama
No daliśmy warunek ze wynajmiemy jak będzie odswiezone i teraz w weekend jest od malowywane.. W poniedziałek. Mamy się spotkać z kobketa obgadać podpisać umowę i. Odebrać klucze do koncA miesiąca może wreszcie bez zadnej kreppacji pokochamy sie a potem poleniu****emy jedzac sniadanie w lozku... Tego mi brakuje najbadziej od kiedy mieszkamy z rodzicami Sylwka

aknytsuJ no taka samowolka na swoim to jest ten bardzooo duzy plus:-D przytulasy kiedy sie chce i gdzie sie chce ;-) zero krempowania :tak: ciesze sie ze pojdziecie na swoje to na pewno tez dobrze wplynie na zwiazek,zycie bez osob trzecich i i ich rad ;-)

Moje dziecko zrobilo sobie drzemke dzisiaj w sumie wczesnie wstal bo kolo 7 no i teraz spi :-) ale dobrze bo inaczej zasnalby gdzies na kanapie czy fotelu kolo 18-19 a potem bylyby cyrki ze dpaniem w nocy.

ja musze minimum raz odwiedzic wc w nocy. ale zdarza sie czesto, ze jest to trzy razy. w dzien tez czesto chodze, ale w nocy to jest bardziej irytujace, bo sie przez to wybudzam. chociaz nauczylam sie juz tak chodzic, ze nie zapalam swiatla w lazience tylko zostawiam otwarte drzwi i zalatwiam co trzrba w ciemnosciach.

a mnie dopadl jakis masakryczny bol glowy po lewej stronie... 3 h spedzilam z Filipkiem na dworze. on ujezdzal a ja w slonku gadalam z kolezanka. wrocilam do domu o 15. w pol h dorobilam obiad, zjedlismy i wtedy mi ten bol sie objawil. usilowalam nawet usnac, ale nie da rady. poniewaz panadol niezbyt mi pomaga nie bralam wczesniej. teraz wzielam bo juz nie wiem co mam ze soba zrobic. porazka... :no:

witam wieczorową porą
przygarnie dziś ktoś mój brzuch skończyło mi się miejsce i nie mam dziś siły go nosić nawet usiąść mi dziś ciężko tak się wykulkował :-)
co do sikania to dziś pierwszy raz od początku ciąży musiałam wstać na siku bo mój lokator tak się wiercił, myślałam że się posikam
a piję dość dużo nawet przed pójściem spać
aknytsuJ super sprawna decyzja to sobie nago pobiegasz :-)

zarunia a nie odmroziłaś albo nie obtarłaś sobie tej nogi
spróbuj krem ale np taki zwykły granatowy nivea

A mnie znów dopada spanie w dzień leże na kanapie i normalnie odlatuję oczy same mi się zamykają Ssabrinaa mogę spać z Twoim synkiem :-) śpiączka dziecięca mi się włączyła
Krropelka a może amol pomoże

Ojej przepraszam z@t i kradz.
Moja ciążowa bezsenność powoduje te wczesne wstawanie. Czytałam Was na wpół przytomna i stad ta pomyłka.
Matko dziewczyny dalej nie macie dostępu!!!!!!????
Pisałam już kilka razy o włączenie Wam uprawnień. Napiszę do jakieś innej administratorki za chwilę. I oby w końcu poszło. Ja niestety sama nie mogę nic zrobic.

sunajka właśnie nic z tą nogą się nie stało, nie ma żadnych otarać, wysypek, zaczerwienień. Kremy nie bardzo pomagają wię pójdę pomolestwoać lekarza :) Ale dziękuje :)
I miłej nocki życzę :)

Patrycja Ty pewnie niedługo urodzisz, nikt się nie gniewa:-) ciekawe czy pierwsza się rozpakujesz.
Zarunia nie doczytałam, ale jak mocno swędzi to do lekarza koniecznie.
Aknytsuj rewelacja z tą wyprowadzką!!!te kilka pierwszych dni to czysta euforia:-D

reklama
Z@t ciekawa jestem kiedy ta moja mała postanowi opuścić brzuszek.
Od wczoraj męczy mnie straszny ból pleców jak na okres.. i do tego brodawki..
Ale dziewczyny podpowiedziały mi skuteczny lek na zgagę! I jeden problem z głowy
Sunajka ja na siku wstaję co 1,5-2 godziny.
AknytsuJ samodzielne mieszkanie na pewno dobrze wpłynie na Twój spokoj i komfort :) my mieszkaliśmy z teściami miesiac w czasie remontu i mimo, że nie było takiego problemu jak u Ciebie i generalnie było miło to miałam dość. U siebie to u siebie :) powodzenia z mieszkaniem i przeprowadzką :)
Sabrina nie wiem kiedy zleciało już tyle tygodni :)

Ostatnia edycja:
Do góry