reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ja tam jak nie musze to nie wstaje. dzis sie zbudzilam po 9. akurat jak moj M wrocil z Filipem z kursu plywania.
a za oknem mamy piekne slonce. wiec sie umowilam na 12 z kolezanka na lyzwy do centrum. w tym roku miasto zrobilo male lodowisko na ryneczku, ale przez ta pogode ani razu nie bylam z Filipem. bo jednak ja jezdzic nie bede to w jakims wietrzysku bym nie wystala. ale dzis nawet wiatr jest umiarkowany. i to sloneczko.
tylko spac mi sie chce, bo jakas koszmrna noc mialam. ciagle sie budzilam. raz to godizne nie spalam. jakos mi bylo wyjatkowo duszno wiec i okno szerzej otworzylam. i mimo, ze spalam dlugo to i tak jestem zmeczona.

No mnie dziss meczyl pęcherz a ze nie lubię lazic w nocy do łazienki bo musze przez tesciow przejść. To czekałam na rano aż przynajmniej teściową wstanie , ona jest pielegniarka na noce wiwc każdy ruch ja budzi.. A teść to pal liko jak zabity śpi ..

Hej brzuchatki :-)
Znowu zamilklam ale teoszke roboty mialam i juz czasu na pisanie mi zabraklo.Poprasowalam to co mi sie wypralo dla maluszka i jeszcze jedna tura z praniem i prasowaniem czeka ale to chyba w przyszlym tygodniu zrobie :-)
Wczoraj zaliczylismy zakupy takie wieksze,byly promocje wiec kupilismy juz pampersy,chusteczki do pupy no i proszek do prania(w plynie) i tak powoli juz zapasy sie robi,jeszcze jakies kosmetyki do kapieli i pielegnacji maluszka :tak:
Patrycja WOW juz 35tc zaczynasz!!!
aknytsuJ super ze mieszkanko sie wam podobalo a taka kawalerka na samym poczatku jest idealna a z czasem dorobicie sie czegos wiekszego ;-) a co do zamknietego to muszisz zagadac z naszymi moderatorkami z@t jest jedna z nich ;-)
Milego dnia ;-)

O właśnie, jak to u Was jest z pęcherzem? Ja w nocy nie wstaję wcale, chyba, że obudzę się z innego powodu (ostatnio skurcze w łydkach;/) to już pójdę do toalety. W ciągu dnia na pewno chodzę częściej niż normalnie ale nie mam tak, że muszę nagle i natychmiast i najlepiej co 10 minut. Znajoma wstawała siku w nocy co pół godziny a w dzień dosłownie do kiosku nie mogła wyjść bo łapało ją nagle i nie była w stanie wytrzymać minuty....

Hej mamuśki :)

Co do sikania w nocy to ja wstaję ok co 1,5 godziny, w dzień też mnie mała oszukuje i naciska na pęcherz i też ciagle sikam :) Wczoraj bylismy odwiedzić koleżankę i jej synka w szpitalu i przy okazji udalo nam się zwiedzić porodówkę :)
Wszystko wygląda fajnie ale w moich oczach pojawiło się lekkie przerażenie, że to już tuż tuż :p
Okazało się, że w szpitalu który wybrałam są porody w wodzie (prawdopodobnie są bezpłatne) więc zastanawiam się nad takim własnie porodem :)
Dziewczyny od jakiegoś czasu mam uczucie jakby bolącej skóry na lewej nodze, wczoraj ból zaczął się aż od krocza i schodzi na udo. Nie mogę tego praktycznie dotykać. Miała któraś z Was coś podobnego ???

Ssabrina... Ale mnie wsypalas;-)zrezygnowałam z bycia modem jakieś dwa miesiące temu bo nie wyrabialam z ilością obowiązków. Zostały Patrycja i Iman... Wciąż mam niby uprawnienia moderatorskie więc mogę napisać do admina żeby wpuścił Was do zamkniętego. Wątki zamknięte to rozumiem nasze brzuszki...pytam bo wchodzę z aplikacji na bb więc nie widzę co jest zamknięte a co ogólnodostępne.

Sorki z@t musialam przeoczyc ten moment rexygnacji :zawstydzona/y: ale najczesciej sie teraz udzielalas wiec dlatego tylko podalam Ciebie,wybacz ;-)
Xenian Ja czasem sie obudze w nocy na sikacza ale najczesciej to wstaje jak moj A. wstaje do pracy i wtedy zalatwiam sie i dogladne jeszcze synka ale nie mam jakies takiej wiekszej potrzeby na nocne WC,w dzien chodze czesto :tak:

reklama
Ja raczej wytrzymuje noc bez siku.. Staram sie wieczorem nie napijac dużo.. A juz na pewno nie po wieczornym siku.. Bo wtedy to musze okolo 4 wstac... Ale teraz jak sie przeprowadzimy to.. Będę mogla sikać kiedy i ile będę chciała..

Do góry