rurka
Fanka BB :)
Ja nie rodzilam i szczerze mówiąc to strasznie mnie przerażają wasze wypowiedzi.. Eh...
kurcze.. ja nie chciałam nikogo straszyć i przepraszam jeśli tak wyszło... prawda jest taka, że jakby to było coś koszmarnego to nie zachodziłybyśmy w ciążę zobacz ja będę trzeci raz rodziła.. a zdecydowałam się z pełną świadomością i premedytacją
dla mnie pierwszy poród był super przeżyciem pomimo tego bólu... i o dziwo.. ja bardzo chciałam przeżyć to jeszcze raz!!!! naprawdę!!! później po drodze był drugi poród, który zostawił we mnie złe wspomnienia... i to nie tyle bólu co wszystkiego, co się wtedy działo.
poród będzie bolał... to trzeba powiedzieć otwarcie ale nasze organizmy potrafią sobie z tym bólem poradzić będzie dobrze
aknytsuj moze i boje sie porodu, ale jak to porownac do ataku kamieni w woreczku zolciowym to porod to maly pokus . w dodatku przy kamieniach to byl bol zakonczony jedynie ulga. a z Dzidzia ten plus, ze na koniec masz Dzidzie :-). trzeba i da sie przezyc. jeszcze troche pochodzisz z brzuchem i zaczniesz marzyc o porodzie.
jak teraz pralam te male ciuszki to juz sobie wyobrazalam w nich Teosia. jak sie uporam z uprasowaniem tego i upraniem reszty - kombinezonu i kocyki. no i bede miala wozek i przewijak to bede juz tylko czekac az Maluch wyskoczy.
zgadzam się ja już czuję ten specyficzny piękny zapach maluszka i nie mogę się doczekać aż ucałuję maleńkie stópeczki