reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

margerrita mój mąż przyjeżdża do mnie raz na miesiąc na tydzien. Teraz przyjedzie na Wszystkich świętych.

kradz,KasikP dziękuję za wsparcie :-)

Ja na szczęście w nocy dobrze śpie. Jakoś nigdy nie miałam z tym problemów.

Miłego dnia :-)

reklama
Ewa, przepiękne ciuszki! :tak:

Patrycja, rewelacyjny zestaw jak za taką cenę. leżaczek widzę fisher price, więc na pewno spełni oczekiwania. Ja uwielbiam zabawki drewniane. Sa piękne i długowieczne :-D

Konawalinka, CN Kopernik jest super, nawet ja się tam świetnie bawiłam :-) Zdrówka dla synka!

Heven, a jakbyś ich zaangażowała w jakieś prace hmmm może kuchenne? Jakie wspólne robienie pizzy, albo coś innego co się dłużej robi w kuchni? Bo na bajki to faktycznie za "dorosłe" towarzystwo już. Chyba, że jakiś fajny film. Najlepiej całą serię Harrego Pottera :-D:-D:-D
I trzymam &&&, na pewno wszystko jest ok z Dzidzią. :tak:

Ana, u mnie tez brzuszek rośnie na raty, albo w tydzień sporo, a potem przez dwa kolejne tygodnie nic. Na pewnoe wszystko jest ok, nie martw się :-)

Ja połówkowe u swojego gina mam 24.10, ale jutro idę na konsultacje u innego. Już się nie mogę doczekać.:tak:

Wszystkie trzy elementy zestawu : mata, karuzela i leżaczek są fisher price. W sumie jakoś inne firmy zupełnie nie biorę pod uwagę. Cena była tak okazyjna, że żal było nie kupić. Ehhh gdzie ten kurier! Ciekawość mnie zżera.

Konwalianka mi też się podobało w Koperniku :D Byliśmy tam kiedyś na randce :p

Micela mata super!

Dzień dobry w południe :):)

My dziś pospalismy do 10:30 ale za to nad ranem miałam 2 godzinną przerwę w spaniu :)
A jak ja nie śpię to mój W też nie może :-D

Iman kochana wiem co czujesz. Ja od środy zostaję znowu sama na caaaały miesiąc..... Ale twarde baby jesteśmy
więc jakoś zniesiemy te rozłąki :):)

Kasikz kciuki za wizytę :)

Dziewczynki super zakupy zrobiłyście :) Ja jeszcze czekam ale dostałam mnóstwo ciuszków dla dziewczynki
od przyszłej szwagierki więc....Lila czekamy na Ciebie :):)
U nas własnie mały remont czyli przygotowania pokoju dla dzidzi :)
A w przyszłym tygodniu wizyta więc może w końcu poznam swojego małego lokatora :)

Miłego dnia kochane Bez nerwów za to z mnóstwem uśmiechu :)

Margerrita pominęłam Twój wpis! Wybacz;)
Super mata! Wlasnie nie podobałaby mi się jakbyś chciała chłopakowi różowa zaproponować haha a tak jest ładna, kolorowa:)
Ja będę musiała chyba dokupić zawieszki, bo jest tylko tyle co na zdjęciu.

Hej dziewczynki widzę szał na zakupy u nas na forum nastał :-) super :-)
Ja jeszcze bastuje po tych moich przejściach chyba się jeszcze wstrzymam ale za dużo rzeczy mi nie brakuje bo bratowa nam da po małym prawie wszystko o ma roczek wiec wszystko odziedzicze :-) u nas świeci słoneczko i jest bardzo ciepło wiec można iść na spacer :-).
Miłego dnia kochane

reklama
Margerrita dzięki za radę :) będę polować!
Karola my niestety nie mamy takich małych dzieciaków wsród rodziny i znajomych. Tylko jedną małą Zosię po niej wpadnie mam kołyska i może cos jeszcze:) w związku z tym muszę kupować.

Do góry