reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witajcie dziewczyny.
Z leków biorę tylko lek na tarczycę, Femibion Natal i witaminę D3. Żadnego progesteronu nie biorę.
Termin miesiączki? Nie nie.....Planowo powinna być 8 lipca.

To nie była krew tylko taka jasno brunatna wydzielina.......wydobywała się przez chwilę i ustąpiło. Do tej pory nic się nie dzieje.
Ale będę to obserwować.
Jutro na pewno powiem o tym mojej gince. Mam nadzieję ze jest wszystko w porządku.
Ale tak się wczoraj przestraszyłam że aż chciało mi sie płakać.....wrócił do mnie obraz tamtego felernego dnia :-(

Aaa.....przytulanek z mężem żadnych nie było.....mąż jest w Norwegii i wróci w niedzielę.

sealpup konfliktu serologicznego nie mamy. Oboje mamy Rh+

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :) troche musialam was nadrobic ;). Witam nowe mamy i gratulacje!Ja narazie zadnych spitkan z porcelana chyba ze robie sie glodna, ale wtedy to szybko krakersa i po sprawie. Za tydzien bede szla do poloznej, bedzie juz 8 tydzien oby bylo serducho :).

MisiaMonisia nie pomoge kochana, niestety, ale na Twoim miejscu zadzwonilabym do gin...
Joanna-mama Hani moge Cie pomeczyc na priv odnosnie porodu w Niemczech? :)

Rurka zazdroszcze wakacji...ja dopiero za miesiac jade do Polski ale to w sumie zadne wakacje...

Ja z chlopakiem bedziemy miec konflikt, ale na to chyba tylko bierze sie zastrzyki tak?Szczegolnie se to pierwsze dziecko.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) witam sie w watku :) co prawda mialam sie zapisac po wizycie u lekarza, ale nie moglam sie powstrzymac... dzis stwierdzilam, ze co ma byc to bedzie. Mam na imie Ania, kiedys stala bywalczyni bb w watku "grudzien 2006" i "lipiec 2008". Jeszcze ostroznie, ale sie witam z terminem 21 marzec :)

między moimi dzieczynkami jest 4,5 roku różnicy i ja myślę, że to jest extra różnica
Hania się Małą pięknie zajmuje, pokazuje jej zabay a Julka wpatrzona w Nią jak obraz
dla mnie rewelacja- póki co :-)

witaj Roni :-) piękny termin porodu.. :happy2:...aaa no i widzę, że mamy specjalistkę od chust... dla mnie to czarna magia ... tzn ich wiązanie.... ale sama idea całkiem niezła...:happy2:

Hej dziewczyny :) troche musialam was nadrobic ;). Witam nowe mamy i gratulacje!Ja narazie zadnych spitkan z porcelana chyba ze robie sie glodna, ale wtedy to szybko krakersa i po sprawie. Za tydzien bede szla do poloznej, bedzie juz 8 tydzien oby bylo serducho :).

MisiaMonisia nie pomoge kochana, niestety, ale na Twoim miejscu zadzwonilabym do gin...
Joanna-mama Hani moge Cie pomeczyc na priv odnosnie porodu w Niemczech? :)

Rurka zazdroszcze wakacji...ja dopiero za miesiac jade do Polski ale to w sumie zadne wakacje...

Ja z chlopakiem bedziemy miec konflikt, ale na to chyba tylko bierze sie zastrzyki tak?Szczegolnie se to pierwsze dziecko.
mecz ile chcesz :)
jesli bede mogła, chetnie pomoge

reklama
Do góry