reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny może któraś z Was mi pomoże......
Niecałą godzinkę temu byłam w toalecie i zobaczyłam na papierze taka brunatną wydzielinę......Troszkę tego było. Natychmiast poszłam się położyć i teraz widze że ustapiło. Co to moze byc?
Tak bardzo sie boję. Wizyta u gin dopiero we wtorek.

reklama
MisiakMonisia nie uzywasz przypadkiem czopkow? Albo nie zaszalalas z mezem? Bo ja mialam lekkie krwawienie w 16 tyg wlasnie przez nadgorliwie wepchniete czopki... nie każde krwawienie to cos zlego ale najlepiej sprobuj skontaktować sie z lekarzem jutro bo nie wiem czy w Polsce o tej porze mozna gdzies zadzwonic/jechac. Przytulam mocno!!! xxx

Misiamonisia tez tak mialam i flatego musze brac progesteron...zadzw jutro do swojego gina z rana bierzesz progestrron???? Jezeli nie ma krwi to wierze ze sie uspokoi...daj znac jutro

A ja po weekendzie troche zmeczona...w sobote gril i basen u znajomych bylo super ale kilka godz w pozycji siedzacej wywala mi moj brzuchol i wszystko mi przeszkadza;/dzis mielismy odpoczywac ale wpadli znajomi na mrozone kawki i zlecialll caly dzien...wiec w sumie malo odpoczynku...
A ja wizyte mam juz w czwaretk mialam miec 31 ale chcemy wyjechac wiec przesunelam na wczesniej;) zobaczymy czego sie dowiem...

A kochane nie sluchacie kobity ja z nudnosciami juz sobie poradzilam z rana przed wstaniem pijje wode a po przyjsciu do kochni robie sobie siemie lnianie z mlekiem,pol na pol naprawde nie jest takie zle(wole to niz pol dnia chodzic jak ztruta)sprobujcie! Naszczescie nie musze wstawac w nocy i podjadac...w pierwsze ciazy przytylam 20kg;( teraz nie chcialabym przytyc az tak duzo..

Witam dziewczynki :-).
Przepraszam , że nie odpisze wszystkim z osobna ale żle się czuje.
Misia Monisia ja też plamię dalej , co prawda już od paru dni. Tylko u mnie to była krew i to naprawdę dużo, myślałam że już jest po ciąży bo pierwszą poroniłam a z Zuzią leżałam do 6 miesiąca i też miałam plamienia. Byłam u lekarza i się okazało , że pękło mi jakieś naczynko i dlatego tak krwawiłam. Mam leżec i odpoczywac . Tylko jak mam leżec przy 4 letniej córci.
Więc głowa do góry będzie dobrze , ale ja na wszelki wypadek skontaktowała bym się z ginkiem , żeby to sprawdzic.
Po co masz się martwic na zapas.
A u nas tak. Mdłości mam przez cały dzionek więc cieżko mi jak diabli :-( , ciągle jestem głodna a na słodycze nie mogę patrzec.
Brzuch mnie boli wiec staram się odpoczywac i kolejną wizytę mam 7.08 więc jeszcze sporo czasu , ale widziałam już serduszko więc mama nadzieję , ze wszystko będzie dobrze. Biorę luteinę i bo bez te
go to u nas się nie obejdzie . Ale najwazniejsze , żeby dzidziuś był zdrowy.
Pozdrawiam was gorąco dziewczynki . Ślemy buziaczki i do spisania jutro :-).

reklama
MisiaMonisia - ja nie pomogę... nigdy nie miałam plamień... ale tak jak dziewczyny piszą... ja na Twoim miejscu skontaktowałabym sie z lekarzem, tym bardziej, że dzisiaj poniedziałek... na szczęście a nie niedziela... bo w niedzielę, to różnie bywa na IP...Daj znać jak się czujesz!! Mam nadzieję, ze plamienia ustąpiły!!

U nas leniwie baaardzo wczoraj cały dzień pogoda dziwna, burza, deszcz i duchota nic mi się nie chciało...Jutro wyjazd och jak mi tego brakowało...uroplik...dzisiaj pakowanko :-D:-D:-D co prawda krótki ten wyjazd bo Mój szanowny małżonek niestety do pracy musi wracać szybko...ale dobre i to :-):-)

Do góry