reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
O moje wyniki już są na necie i mam dwa pytanka do was:
Dziewczynki które ostatnio robiły morfologie napiszcie mi jakiem miałyście wyniki hematokrytu i hemoglobiny???
Dziewczynki które mają anemie w ciąży jakie żelazo łykacie???
Dziękuję za odpowiedź

Uff wszyscy poszli na lunch a ja jakoś nie jestem głodna, chociaż mam pyszny obiadek ze sobą brokoły w sosie beszamelowym i łosoś :) ale mam chociaż chwilę dla siebie :) W końcu zaczęłam chociaż w weekend normalnie gotować, jak już mdłości prawie nie ma ;) a w tygodniu to anwet nie ma czasu bo z dojazdami to pracuję 7-19...

Widzę temat porodwy się zrobił, ale jeszcze mamy trochę czasu, ale i tak patrzcie już połowa ciązy prawie :)

Żgutek, pewnie odpoczywaj ile wlezie, Ana Ty też :) mam nadzieję, że jeszcze nie dają Ci wycisku na uczelni :)

KasikP ja miałąm ostatnio hemoglobine 10,7 i dostałam receptę na żelazo Tardyferon-Fol 2x1 dziennie.

Dziewczyny, czy któraś z Was, tak jak ja jeszcze nie czuje ruchów dziecka ? :(
Zaczynam się martwić. To moja druga ciąża i myślałąm że będzie szybciej. W pierwszej poczułem ok 20 tyg.

Ostatnia edycja:
KasikP ja dostałam na receptę Sorbifer Durules.

Nasz nowy nabytek :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1412595243.114572.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412595243.114572.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412595243.114572.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Micela jednak nie poszłam się położyć napracowałam się z dokumentacją wkręciłam się bardzo i tylko przerwy na jedzonko były.

Rozwalam się trochę na krzesełku przy biurku bo usiedzieć nie mogę.

Patrycja ale cudny nabytek ja już mam dużą ilość ciuszków ale ja jeszcze nic sama nie kupiłam za to inni szaleją He He mówię o rodzinie.

Jeszcze godzinka i do domu jejku jak cudownie już mi się nie chce siedzieć, Wojtek szaleje wierzga mi w brzuchu po wypiciu słodkiej Inki. Jak to Ewa mówi trampie po pęcherzu.

Do góry