reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dzieńdoberek Mamusie:-)
Dziekuję za wszystkie gratulacje :-)
W razie co służę pomocą. W końcu rodziłam 5 razy więc jakieś doświadczenie mam:-) Jedynie cc jest mi obce
Dziewczyny czy Wam też lekarze nagrywają usg na pendrivy?

Sealpup jestem w połowie roboty i powiem ci że szybko się ją robi,
bardzo ładnie pachnie:tak: ja nie dałam ziemniaków tylko ugotuje makaron.
Mój mąż wczoraj wrócił o 21..a dziś zrobił Mi niespodziankę i wrócił pół godziny temu !!:-)
Tak więc ja Pędzikiem gotuje mąż pali w piecu bo zimnoooo i popołudniu leżymy;-)

Kobita
Poziom leukocytow w ciazy czesto wzrsata i w cale nie swiadczy o infekcji. Taki stan po prostu ale pokazesz lekarzowi
Ja skonczylam prace i ogqrne dziadkom. Wieczorem przyjezdza maz i niedlugo jedziemy do swojego domku . W koncu .. Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej

Odebrałam wyniki. Mocz dobrze, a z krwi wychodzi delikatna anemia, ale tak to ok :)
U mnie dzisiaj krem z pomidorów;) a na drugie idziemy do teściów na rybkę.

reklama
naprawdę ciężko za wami nadąrzyć :)

ja mam pytanie o tą farbę, bo kolor mam straszny, czyli bez amoniaku można? farbuję sama włosy w domu i właśnie się zbieram by coś kupić, zwłaszcza, że z tego co pamiętam to właśnie w pierwszym semestrze nie powinno się

co do pup dziecięcych to ja używałam linomag i nie mieliśmy nigdy problemów z odparzeniami, ale używałam przy każdej zmianie pieluszki no i często wietrzyliśmy pupkę.

a tak to nie wiem czy przesadzam, ale chyba zaczynam czuć, że mi się ktoś w brzuchu wierci, albo mi jelita grają :-D

po za tym, dostałam zgodę by sobie robić jak będę bardziej zmęczona home office, będzie mi trochę lżej :)

Do góry