reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry Brzuchatki
Iman udanej wizyty, tylko my dzisiaj się konsultujemy czy ktoś jeszcze?

Micela masz rację dzisiaj piątek, piątunio, więc jeszcze kilka godzin pracy i weekend

Anulka ranny ptaszku , miłego prasowania, jejku jak ja Ci zazdroszczę że jutro już lecisz do Hiszpanii mmm wygrzej się za nas wszystkie i później proszę przywieź Nam słoneczko.

Charlie, Kartagina mam nadzieję, że z Wami wszystko dobrze.

Wszystkie przeziębione zdrówka Wam życzę

Dziewczynki proszę o trzymanie wieczorem kciuków, żeby okazało się że nic się nie dzieję że szyjka nie ma głupich pomysłów i nie będę musiała jeszcze leżakować.

Wierzę , że wszystko jest ok.

Dobrego dnia wszystkim bez wszelakich dolegliwości

reklama
Zgutek kciuki za wizyte będzie dobrze!

Ja dziś zostaje w domu. Boli mnie głowa ze nawet sie wybudzilam przez to. Przeżyją jakoś beze mnie a o resztę bede się martwić w poniedziałek.

Witam się chorobowo :baffled: Dziecko chore, mama chora, więc wycieczka do lekarza po południu. Mnie dopadły zatoki :-( nawet oczy mnie bolą.
Zakicham się na śmierć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak: powodzenia i wypoczywajcie &&&&&

Cześć dziewczyny!
Dziś u nas szaro, ponuro i pada, ale to nic, bo piąteczek i co najważniejsze wieczorem idę podejrzeć mojego Szkraba!!!:tak::tak::tak::-D
Trzymam kciuki za resztę wizyt, Ana, Żgutek, Iman &&& ;-)

Chorusom życzę bardzo dużo zdrówka!!! :tak:

Micela, co do pudru babydream to ma wiele zastosowań. Koleżance poleciłam i używa jako suchy szampon i jako dodatek do sypkiego pudru do twarzy (miała za ciemny i zmieszała), bo jest tez dobry na zmatowienie twarzy. U mnie się na twarzy nie sprawdził, bo na dłuższą metę chyba zatykał pory, ale u niej działa super. Ja używam głównie jako lek na podrażnienia oraz jako suchy szampon (sto razy wydajniejszy niż te specjalne kupne), jedynie nie nadaje się dla osób z bardzo ciemnymi włosami, ale dla blondynek nawet ciemniejszych super!;-) Jak nie zużyjecie na siebie zostanie dla Bobasa, albo będziecie się dzielić:-D. Cena zachęca tym bardziej do wypróbowania, ja szczerze polecam:nerd:

Jedna z opinii:
Uwielbiam ten produkt. Jest super uniwersalny i delikatny. Używam do m. in.:
- jako puder do twarzy. Od lat używam tylko tego pudru. Jest wydajny, delikatny, trwały, świetnie matowi i nie robi krzywdy mojej skłonnej do zapychania cerze.
- jako suchy szampon. W awaryjnej sytuacji sprawdza się idealnie.
- łagodzi podrażnienia po goleniu.
- na stopy - super sprawdza się w lecie na potliwość i otarcia.
- jako talk do rąk przy ćwiczeniach czy używaniu lateksowych rękawiczek przy sprzątaniu.
- no i oczywiście do celu właściwego, czyli pupy dzieciaczków (czego nie miałam jeszcze okazji sprawdzić xP).
Poleciłam produkt wielu znajomym i również są zadowoleni. Jest mega wydajny i starcza na bardzo długo.

Link do opinii na wizażu: Rossmann, Babydream, Puder - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

reklama
Do góry