reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

mamusia to jesteśmy z tych samych okolic :) ja na Borowską też mam blisko ale chyba wybiorę Brochów. Trochę przerażają mnie opinie szpitala na Borowskiej. Trochę poczytałam trochę popytałam i.....zgłupiałam :)

reklama
dziewczyny mam pytanie czy wierzycie w przesądy związane z ciążą?
Patrycja zwrócę na to uwagę to mój taki nawyk jest ciężko się odzwyczaić od takiego pisania

Ostatnia edycja:
Witaj Kajkapol wow blizniaki fajnie!

ja na chłopaka mialam mega ochotę na mięso I to koniecznie czworonozne normalnie miesa az tak nie lubie I obywam się. Teraz jem wszystko choc lubię słodycze. Ale zniwu slodyczami nigdy nie gardzilam.

Boli mnie głowa bardzo bardzo. Chyba zatoki. Jak nie przejdzie to jutro siedzę w domu nie chcę się faszerowac paracetamolem. :(

ja jem wszystko :-)
mam jednak wieksza ochote na nabial za ktorym wczesniej nie przepadalam.
najwiekszy problem ze jestem ciagle glodna:sorry:

co do porodu sn czy cc to panicznie boje sie cc. 5 razy rodzilam sn

W ogóle - hej, kajkapol! :-)
Ja teraz po prostu nie cierpię sera. Nie mogę na niego patrzeć, wąchać, w ogóle najlepiej z daleka ode mnie. Ryby i mięso wciągam namiętnie. Śledzika bym zjadła. Pomidorową dziś trzy razy jadłam. :-D Słodkie mi smakuje, ale nie przesadzam. Wolę słone. Chipsy, pizza, makaron... Mmm, mówcie mi jeszcze. :-)

U mnie smaki się sprawdziły..odrzuciło mnie na początku od mięsa, miałam piękne mdłości bez wymiotów potem pochłaniałam nabiał, słone , kwaśne a na końcu przyszedł smak na słodycze, tak mi przepowiadali dziewczynkę i podobno ma być dziewczynka.teraz jem wszystkiego po trochu, a słodycze i owoce ograniczam.
W przesądy nie wierze chodzę w golfie z chustką a zimą zamierzam z szalikiem bo nie lubie marznąć.
Byłam z pieskiem na spacerze..czuć jesień sąsiedzi palą już w piecach..liście lecą lekka mgła ehhh
mąż wróci dopiero za godzine.

KasikP to ja mam teraz podobnie-mięsa nie tykam, kwaśne lubimy a słodkie od czasu do czasu podjadamy :):)

Dziś dostałam pyszne ciasto więc wciągnęłam 3 kawałki a co... :-D

reklama
Zarunia ciągle idziemy łeb w łeb, nawet smaki mamy takie same :-)
więc i może razem będziemy rodzić tylko w dwóch oddzielnych województwach.
Ja moją Lenkę namawiam żeby się urodziła 15.03.2015 taka ładna data:-)
Zobaczymy czy posłucha mamusi:-D
ja dziś zakupiłam sałate i szczypiorek więc idę tworzyć kolacje;-)

Do góry