reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Ana, no i właśnie takich kobitek nie rozumiem, bo potem to wiadomo co o ciążarówkach mówią... Nie poradzisz... A to szefostwo nic na pieska nie powiedziało? Masakra! :shocked2:
Aha, i piękne wdzianko Olek będzie miał!!! :tak: śliczności!

Ja tez mam pomidorową z makaronem od wczoraj jeszcze. Gdyby nie troche rozsądku to bym pewnie całą zjadła, a i tak dwa talerze wciągnęłam. Coś mi się wydaje, że w weekend znowu będzie pomidorowo w domu, bo mam ochotę na spaghetti.:tak:

reklama
Ana89 Wow niezle szczera ta twoj kolezanka, ale w sumie to ja az tak sie nie dziwie. Skoro moze isc na L4 to po co ma sie przemeczac?Sliczne wdzianko, tez nie moglabym sie oprzec. :)

A ja wlasnie zjadlam pomidorowke z ryzem i dopycham sie jogurtem. Troche sie rano zestresowalam w pracy, bo musialam aplikowac o wize, gdzie terminy sa bardzo, bardzo waskie i nie ma w ogole miejsca na jakikolwiek blad, a wiadomo z baby brain to wszystko jest mozliwe. Nienawidze robic wiz, normalnie robi je moja szefowa, ale jej nie ma. Juz ze strachem mysle co bedzie w listopadzie jak wyjedzie na 2 tygodnie. Chyba bede wtedy chora, bo nie wyrabiam. :(

A u mnie dziś jarzynowa pomidorowa mi się przejadla ;) ogólnie teraz malo jem czasem nawet na sile bo nie mam jakoś apetytu. Jak na początku jadlam tak teraz nawet nie mam zachcianek. A mala daje znać jak cos jem chyba mi dziękuje ;)
Ja zas wczoraj prasowalam ponad godzinę ;)
Dla odmiany poszlam do empiku i kupilam sobie książkę czarne dni malej Sally.

dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze odnośnie toxo..W .toxo IgG nic mi nie wyszło a w toxo iGm0,004 co to znaczy?????w normach obok podane jest,że wynik negatywny jest <0,55

neta nawet nie włączam!!!!!

Ana, kupiłaś wdzianko dla Żyrafa!!! Fajne:-)

Prasowania nie skonczyłam jeszcze... A na strychu wisi kolejna porcja... Nic to, zarzucę kolejny odcinek rewolucji kuchennych i będzie dobrze.

Ja dzis obiad miałam kombinowany. Chłopaki zjedli ziemniaczki z kotletem z piersi i kiszoną, a ja ziemniaczki i... Dwa płaty marynowanego śledzia. Ależ mi smakowało:-)

Cześć dziewczynki ja właśnie odpoczywam po pracy i pije kawkę z mlekiem ponieważ mam niskie ciśnienie
heven powiedz mi prosze czy to badanie toxo IgG to jest w pakiecie badań czy to badanie dodatkowe bo ja go nie miałam zlecanego

reklama
Do góry