reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Anulka Pocieszę Cię ! Mnie czeka prasowanie z 5 prań, albo lepiej.. Im większa sterta tym bardziej mi się nie chce. Dzisiaj postanowiłam to zrobić, bo niedługo nie bedzię w czym chodzić. Jak któraś z Was się nudzi to zapraszam razem będzie raźniej ;)!

Żgutek nadrabiaj seriale i odpoczywaj za wszystkie czasy ! :-*

Kradz inwencja twórcza rodzicow nie zna granic !

KasiaP też mi się wydaje, że Bez chociaż jednego Żyrafa się nie obędzie :D

Roni Amnezja też jest świetna.

Konwalianka byłam i idę ponownie do dr Piotra Sołowieja. Bardzo podoba mi się jego podejście do pacjenta. Na początku jest bardzo mało mówny skupiony na badaniu, pozniej opisał nam dokładnie obraz z usg. Luźniejszy staje się dopiero jak upewni się, że z dzieckiem wszystko dobrze. Zażartował z mężem. Na koniec dopytał czy mamy jakies pytania, pogratulował maleństwa i powiedział kiedy najlepiej wykonać kolejne usg.

Elżbietka Cena zwykłego usg to 220zl, źle mi mąż podpowiedział. A 4d 276zl. Spojrzałam do kalendarza.

W ogóle to dzień dobry ! Dzisiaj sobie pospałam, a do 12 zamierzam poleżeć w łóżku :)

reklama
DZIEŃ DOBRY!!!!

Żgutek leż,bo ci lanie sprawię..a Anulka też mogłaby poleżeć skoro mąż się zdeklarował do pomocy...i też pewnie wyprasuje...więc nie wybiegaj przed szereg!!!!

Micella mi ssanie właśnie się wyłączyło..a miałam od początku ciąży...o czym pomyślałam to mi się od razu chciało!!!a teraz taka ulga..mogę patrzeć,myśleć i nic...ale apetyt dopisuje!!!!!

odebrałam dzisiaj wyniki...toxo..ok..coś z krwią może być nie tak,bo mam wszystkiego za dużo!!!!i w moczu widzę trochę białka...czy to świadczy o infekcji????

pojechaliśmy na cmentarz i tak zmarzłam,że do teraz nie mogę dojść do siebie
a my jedziemy na weekend do domku nad jeziorem i jak sobie o tym pomyślę to mnie otrząsa..spakuje chyba kożuch i kozaki

miłego dnia ciężaróweczki

Roni ..nie mam ketonów!!!!

następnym razem jak będę chciała zinterpretować wyniki w necie niech mnie ktoś ogłuszy albo strzeli do mnie!!!
właśnie zdiagnozowałam u siebie białaczkę!!!

Hallo halllo,
Heven ojjj żebyś tylko się kochana nie przeziębiła.. herbtka z cytrynką i pod kocyk kochana:tak:
Żgutek odpoczynek to podstawa, ale wiadomo w domu zawsze jest coś do zrobienia i nie da się tego ie zrobić
Kradz czy rodzice naprawdę nie znają umiaru i nie maja wyczucia???
Anulka jak idzie prasowanie?????
Iman ja zakupiłam dużooo pomarańczy mąż wieczorem ma wyciskać bo mamy sokowirówke:-)
Drogie panie co dziś na obiadek macie???
My powróciłyśmy z targu z masą warzyw pomidorki ogórki papryka i między innymi czerwona kapustka zrobię w niedzielę na obiadek:tak::tak:
Teraz kawka ciasteczko i pędzimy rozpakowywać kartony i wstawiać pranie.

dzięki Roni..dół pleców boli,ale pęcherz nie...a może to pęcherz mnie kłuje????

rak trzustki,białaczka..ja to bym ludziom diagnozę wystawiła!!!!

muszę wysłać męża po żurawinę

heven, internet to jednak nie jest odpowiednie miejsce na konsultację wyników badań :)
Iman ja na lody nie mogłam patrzeć na początku ciąży a teraz parę dni temu zjadłam i mi smakowały :) rób babeczki i wyślij pocztą jeszcze ciepłe poproszę ;)
Patrycja mnie też czeka prasowanie ale odwlekam dopóki nie zostanie pusta szafa :)

reklama
Witam i ja
Jeju dziewczyny nie mowcie o praniu i sprzataniu. W niedziele wracam do domu po 2 tugodniach nieobevnosci remoncie i mezu w domu. Boje doe myslec co tam zastane. Poza tym i tak musze sie wziasc za sprzatanie wieksze poko mam sile . Chce troche odgraci mieszkanie
Moj dzidziol chyba powoli dan delikatne sygnaly ze jest ale poki co bardzo malutkie.
Co do jedzenia troche wiecej jem ale nie mam jeszcze mega aptytu

Do góry