Patrycja2301
Fanka BB :)
Anulka Pocieszę Cię ! Mnie czeka prasowanie z 5 prań, albo lepiej.. Im większa sterta tym bardziej mi się nie chce. Dzisiaj postanowiłam to zrobić, bo niedługo nie bedzię w czym chodzić. Jak któraś z Was się nudzi to zapraszam razem będzie raźniej !
Żgutek nadrabiaj seriale i odpoczywaj za wszystkie czasy ! :-*
Kradz inwencja twórcza rodzicow nie zna granic !
KasiaP też mi się wydaje, że Bez chociaż jednego Żyrafa się nie obędzie
Roni Amnezja też jest świetna.
Konwalianka byłam i idę ponownie do dr Piotra Sołowieja. Bardzo podoba mi się jego podejście do pacjenta. Na początku jest bardzo mało mówny skupiony na badaniu, pozniej opisał nam dokładnie obraz z usg. Luźniejszy staje się dopiero jak upewni się, że z dzieckiem wszystko dobrze. Zażartował z mężem. Na koniec dopytał czy mamy jakies pytania, pogratulował maleństwa i powiedział kiedy najlepiej wykonać kolejne usg.
Elżbietka Cena zwykłego usg to 220zl, źle mi mąż podpowiedział. A 4d 276zl. Spojrzałam do kalendarza.
W ogóle to dzień dobry ! Dzisiaj sobie pospałam, a do 12 zamierzam poleżeć w łóżku
Żgutek nadrabiaj seriale i odpoczywaj za wszystkie czasy ! :-*
Kradz inwencja twórcza rodzicow nie zna granic !
KasiaP też mi się wydaje, że Bez chociaż jednego Żyrafa się nie obędzie
Roni Amnezja też jest świetna.
Konwalianka byłam i idę ponownie do dr Piotra Sołowieja. Bardzo podoba mi się jego podejście do pacjenta. Na początku jest bardzo mało mówny skupiony na badaniu, pozniej opisał nam dokładnie obraz z usg. Luźniejszy staje się dopiero jak upewni się, że z dzieckiem wszystko dobrze. Zażartował z mężem. Na koniec dopytał czy mamy jakies pytania, pogratulował maleństwa i powiedział kiedy najlepiej wykonać kolejne usg.
Elżbietka Cena zwykłego usg to 220zl, źle mi mąż podpowiedział. A 4d 276zl. Spojrzałam do kalendarza.
W ogóle to dzień dobry ! Dzisiaj sobie pospałam, a do 12 zamierzam poleżeć w łóżku