reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Patrycja, widziałam tę listę jak szukaliśmy imienia dla naszego Olka :)
Żgutek nie kombinuj tylko odpoczywaj! Bo przyjmiesz kopniaka gołębiem :)

Ja połówkowe mam 30 października, czyli dokładnie w połowie 20 tc :) zapisałam się już, ale jeszcze nie mam skierowania. Do mojej pani doktor idę 8.10 więc wtedy wezmę od niej skierowanie.

Witamy się dzisiaj z lekkim zawrotem głowy od rana. Chyba znowu cukier spadł. Jutro kontaktuję się telefonicznie z lekarzem i dam znać, że chcę jednak to zwolnienie. Od przyszłego tygodnia prawdopodobnie też będę leżeć od rana na kanapie i myśleć, co zrobić ze sobą. Pranie, sprzątanie, obiad, jakoś wypełnię czas :)
Miłego dnia!

Ana, trzeba dbać o siebie i maluszka, szczególnie, jak się żle czujesz.
Proszę bzrdzo, przykład Żgutka, leży do góry brzuszkiem i jest coraz lepiej:-) Widzisz, warto było zostać w domu, bo dolegliwości ustępują, a i Ty dzięki temu będziesz spokojniejsza.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;-)
Patrycja wszystko wskazuje na to, że musimy mieć na wątku Żyrafa !!!:laugh2::laugh2: Dziewczynki , która miała problem z imieniem???:-)
Żgutek, leż !!!! Bo jak My wszystkie do Ciebie wpadniemy to nie będzie miło:-D Przywiążemy Cię do kanapy:-p
Anulka ty też miałaś odpoczywać, a nie szaleć z prasowaniem !!!!! Niezdyscyplinowane ciężarne
My wcinamy śniadanko i pędzimy na targ po owoce i warzywa bo mam deficyt, a potem 3 prania i dużooo pudeł z książkami do rozpakowania.

reklama
Dziewczynki moje kochane no grzeczna jestem bardzo, pranie tez bym wstawila ale to jak poleze sobie tez umyje naczynia bo wczoraj niestety nic nie zrobilam ale z przerwami bede ogarniac w domu. Przywiązywać do kanapy no no niczym w Greyu taki pokój tortur ha ha, tylko bez seksu ha ha

Jutro tez na spokojnie, do pracy pewnie pójdę a wieczorem do lekarza dam znac co i jak ale jestem dobrej mysli nie nakrecam się już, napisalyscie mi że też niektóre miały takie objawy więc głowa czysta się zrobiła.

Ana właśnie wypoczywaj

Do góry