reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Żgutek, Sealpup, proszę grzecznie odpoczywać :tak:

Wciągnęłam dwa talerze pomidorowej, jeszcze mam na jutro. Taką miałam ochotę już. :-D
Na pieczenie łakoci jakoś mnie nie ciągnie, a lubię coś tam słodkiego wyczarować z piekarnika, teraz coś tam słodkiego zjem, ale nie mam słodziaszkowych zachcianek. Za to wszystkie słone przekąski to co innego. Ale się ograniczam, bo przecież trochę rozsądku trzeba zachować.

reklama
ja mam usg połówkowe 21 października to będzie 21 tydzień, ale 6-tego mam prywatną wizytę i na pewno podejrzę malucha..

Tymek codziennie na śniadanie je owsiankę, więc wieczorem odpada.. parówek nie daję, bo po testach chemicznych,jakie na nich przeprowadziłam, powiedziałam nigdy:dry::-pzazwyczaj je kanapki, ew. ryż, makaron na mleku, jajka w każdej postaci, czasem, sporadycznie tost..ale i tak brakuje mi pomysłów..on nie lubi miodu, dżemu, jedynie czekoladę, a na noc to nienajlepszy pomysł..

kradz zazdroszczę rozsądku, mój coś ostatnio śpi..

ja zaraz biorę malca do spania i chyba sama się położę - dobranoc

witajcie!!!!!

oczywiście nie nadrobię was....

dzień dość ciekawy...poszłam z przyjaciółką do knajpy....wciągnęłam naleśnik meksykański...pycha ,ale ona wzięła sobie makaron ze szpinakiem i nabrałam takiego apetytu,że muszę zrobić!!!!

u nas w lumpkach bieda...albo szmaty albo bluzki za 47 zł i nawet nie firmowe!!!!!kupiłam sobie tylko dwie bluzki!!!!

myślałam,że w Biedrze będzie pomelo a tu niespodzianka..brak więc bedę szukać dalej!!!!
zrobiłam badania i nawet nie było tak źle ,bo mnie kosztowały 66 zł..hiv,tsh,toxo,mocz i morfologia!!!

ja połówkowe będę miała ok 20 tyg!!!

dziewczyny mi brzuch się nie stawia,ale jak za dużo chodzę to mam wrażenie,że mi dziecko chce już wyjść..takie mam parcie na Mała!!

byłam dzisiaj u kumpeli,która czeka na poród..jak jej zazdroszczę!!!!!teście kupili jej wózek za 4 tysiące..piękny chociaż nie w moim guście!!!

Dobry wieczór :-)
Ja terminu połówkowego jeszcze nie mam teraz idę 2 października, a następne w listopadzie ok 21,22 tygodnia
dziś jak wstałam szok :szok: szron na dachach jak tak można

Piszecie o jedzonku aż się gotować chce, ale ja apetytu nie mam nadal, przeziębiona w dodatku i ciągle mnie mdli

Patrycja za zwykłe usg 170 zł płacicie????u mnie wszystko jest wliczone w cenę..nawet za prenatalne miałam w cenie czyli 100zł

reklama
Heven ja chodzę na usg oddzielnie nie w ramach wizyty. W medicover w Warszawie mają najlepszy sprzęt w Polsce, najnowocześniejszy. Dlatego chodzimy tam na usg dodatkowo.

Do góry