reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry!
Żgutek ja też przed ciążą miałam niedowage (41kg) i lekarka kazała mi przytyć jeśli w ogóle chcę próbować mieć dziecko. ..to przytyłam trochę :)
Ja też bym się z wami spotkała! :):)
Przez ogrom pracy i załatwianie szkoły często mam chyba takie spadki cukru że mi się słabo robi i ciemno przed oczami. Powinnam powiedzieć o tym ginowi na wizycie?

reklama
Dzień dobry!
U nas dziś chyba rekord zimna, było na pewno 0 stopni bo samochód do skrobania i przymrozek, brrr! Teraz na szczęście słoneczko świeci to trochę będzie cieplej.

Anulka, zazdroszczę i urlopu (tak, wiem że się powtarzam:zawstydzona/y:), ale chyba dzisiaj bardziej tej ciepłej kołderki. Miła odmiana po wstawaniu o 6, prawda? ;-)

Ana, ja na twoim miejscu bym zapytała, może potrzebujesz jakichś witamin, a kiedy ostatnio robiłaś jakieś badania?

Kupiłam dzisiaj pomarańcze, pomelo też widziałam, ale ochota mi przeszła jak zobaczyłam cenę:szok:. Poczekam chyba na sezon, albo na dostawę w biedronce:-p. Pomarańcze mi wystarczą na razie :-D

ana89 kiedy robiłaś morfologię?? Spadki cukru są przy nie regularnym jedzeniu, myślę że powinnaś powiedzieć w ciąży można się nabawić cukrzycy ciążowej lepiej dmuchać na zimne, może to zwykła anemia i przemęczenie.
anulka urlopuj się ile wlezie odpoczywaj kochana :-) ja mojego l4 nie zamieniła bym na pracę choć czasem mi się nudzi strasznie i teskni za pracą to tłumacze sobie że to l4 jest za to że przez ostatnie 5 lat byłam tylko dwa razy na urlopie a tak to ciągle praca praca i praca więc teraz odpoczywam.

Witam się i ja, już po śniadanku :)
U nas też jesień na całego , jak wyprawiałam mojego przedszkolaka to rano było 5 stopni..brrrrr

Ana89 ja też mam coś takiego, że mi tak raz , dwa razy dziennie robi się słabo, tchu brakuje i też zastanawiam się co to może być. W poprzedniej ciąży tak miałam ale pod koniec, jak dzidzia uciskała na przeponę. Teraz jest jeszcze za mała żeby gdziekolwiek naciskać.
W poniedziałek idę na wizytę to popytam gina. Tak się zastanawiam, że może to spadek żelaza, bo już poprzednie wyniki miałam na granicy.

No i mi przyszła zachcianka na pomarańcze, tyle o tym piszecie :). Ale muszę poczekać do popołudnia na męża aż mi zakupi, bo ja niestety nie zakuśtykam do sklepu :(.

Miłego dnia

Ana, jak najbardziej powinnaś o tym powiedieć lekarzowi. Tak jak dziewczyny piszą, lepiej dmuchać na zimne. Szczególnie teraz, prawda?

KasikP, z urlopu bardzo się cieszę. A wpracy nigdy nie miałam kłopotu z braniem urlopów po 2-3 tygodnie. Ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wyobrażam sobie iść już na L4. Po takim dłuższym urlopie tęsknię za swoją pracą i tyle. Wiem, jestem nienormalna:-) . Ale będę sobie póki co brala zwolnienia na jeden tydzień w miesiącu.

Kawunia pachnie obok...
Wczoraj namoczyłam sobie śledziki. Jutro będą gotowe, mniam, mniam.

Sie witam i ja;) ja tez mam faze na pomarancze ale poki co pije sok ale moze dIsiaj zakupie cytrusy;) dobrze ze idzie sezon.
Dzisiaj udalo mi sie zlapac tetno dzidziusa ;) i chyba powoli zaczynam czuc cosik tam poki ale zobaczymy czy sie powtorzy.
Boziu jak zimno brrr.... A ja mam lenia a pracowac trzeba

Dzień dobry brzuchatki Kochane

Kropelka to dzisiaj widzę wstałyśmy o podobnej porze, ja się obudziłam bo brzuszek zabolał i zmartwiłam się że jest twardy,

Konwalianka zdrówka dla Tymka , ja będę na pewno czytelnikiem Twojego nowego wątku wprost uwielbiam Wasze opisy jak maleństwa reagują na te w brzuszku. Moje poparcie masz Wierny czytelnik.

Patrycja ja już po pobraniu krwi obeszło się bez omdlenia w ogóle szybciutko, bezboleśnie jutro po 15 wyniki.

Micela ciemno to ciemno ale u Mnie rano 0 stopni brr skrobanie szyb w aucie zimnoooooooooo. Kradz widzę że u Ciebie podobnie

Anuleczka to się cieszę że już urlopujesz wypoczywaj kochana

Ana89 o rety 41 kg to niezle masakra, ja glownie chudnę ze stresu i z ilości pracy

reklama
Piję kawkę i patrzę przez okno na taras, a tam na stole z 5 sikorek i się kłócą. Ale fajnie. Wyniosę im okruszki. Kiedyś na noc zostawiłam kawałek słonecznika. Nic nie zostało oprócz bałaganu. Mam dużo ptasiorów różnych na ogrodzie. Bardzo fajnie jest je obserwować:-)

Do góry